Prima Pagina autonomie Autonomia bateriei terminalului iPhone 5 este influentata de conexiunea GSM/CDMA

Autonomia bateriei terminalului iPhone 5 este influentata de conexiunea GSM/CDMA

  In cazul in care ati trait sub o piatra in anii in care ati utilizat un iPhone, probabil nu stiti ca puterea semnalului GSM afecteaza autonomia bateriei. Cei de la iLounge ne readuc aminte despre aceste variatii in cateva teste facute pentru iPhone 5, ei spunand ca pozitia utilizatorului in raport cu turnurile GSM/CDMA din vecinatatea sa poate afecta serios autonomia bateriei. Bun, trecem de la lucrurile evidente la cele mai putin evidente, mai exact iPhone 5 nu reuseste sa functionez chiar asa cum spune Apple si in cazul navigarii pe web, acele 8/10 ore de autonomie le veti gasi doar pe hartie, deoarece in lumea reala nu le puteti obtine.

  Partea buna este ca in cazul inregistrarii clipurilor video iPhone 5 se descurca mai bine decat iPhone 4S, dar nu cred ca veti renunta la restul functiilor doar pentru a inregistra clipuri video toata ziua. Tragand linie, autonomia terminalului iPhone 5 este asemanatoare cu cea a iPhone 4S, pentru unii mai buna, pentru altii mai slaba, totul depinzand de modul de utilizare.

  • Serban

    @zaone: concluzia finala este ca daca utilizez iphone 5 la fel cum utilizam i4s o sa am acelasi raport de baterie?

  • Greu de spus, pe iOS 6 multa lume are probleme cu autonomia, indiferent de iDevice.

  • sorin

    bun…la mine i5 neverlocked fara jb in 3 ore de standby 25% din baterie se duce la plimbare,repet,doar standby(nici macar sa ma uit la el sau ceva) ,am trecut la ios 7 betas etc am revenit la ios 6.14 ,nimic nimic ,la fel de praf bateria,nu mai zic daca stau pe net 3g etc uhuuuuu,am schimbat si bateria la un service…zic deh o fi bateria,neah tot asa,wtf >? sunt dezamagit total si precizez ca sunt la al 3-lea i5,am avut 2 cu gevey la care bateria tinea extraordinar de bine,adica : de dimineata de la 08.00 la 18.00 cu jucat,net 3g etc destul de mult si inca aveam 35-40 % din baterie,acum asta e NL si ma scoate din sarite cat de praf e cu bateria,daca are cineva vreo idee mai creata,va rog sa-mi spuneti si mie,dar nu din alea cu luminozitate etc,adica evidente ca nu sunt retard am iphone de la 2g incoace,multumesc !