Prima Pagina Apple iOS 6 – situatia jailbreak-ului

iOS 6 – situatia jailbreak-ului

  Weekend-ul trecut Dev Team a lansat o versiune foarte importanta a redsn0w care aduce posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a face re-restore la iOS 5, posibilitatea de a face mult mai usor downgrade de la iOS 6 si posibilitatea de a face update, jailbreak si hacktivare la iOS 6 fara a actualiza baseband-ul. Din pacate situatia nu este fericita pentru toti utilizatorii, redsn0w functionand pe iOS 6 in baza unor exploit-uri vechi, insa hackerii lucreaza la dezvoltarea unei solutii de untethered jailbreak si o vor lansa cat se poate de curand.

  Pana atunci, cred ca multi dintre voi sunt interesati sa afle daca si cum pot face jailbreak pentru iOS 6, iar articolul acesta va explica totul. Voi lua in calcul DOAR iDevice-urile care pot instala iOS 6, iar daca terminalul vostru nu se afla in lista, atunci el nu poate instala iOS 6.

 1. iPhone 3GS – puteti face untethered jailbreak daca aveti bootrom vechi sau tethered jailbreak daca aveti bootrom nou, tutorialul acesta fiindu-va de ajutor. Puteti face si update fara a actualiza baseband-ul, acest tutorial fiindu-va de folos, insa cu mentiunea ca pe Windows nu il puteti utiliza.
 2. iPhone 4 – puteti face tethered jailbreak , tutorialul acesta fiindu-va de ajutor. Puteti face si update fara a actualiza baseband-ul, acest tutorial fiindu-va de folos, insa cu mentiunea ca pe Windows nu il puteti utiliza.
 3. iPhone 4S – nu puteti face jailbreak, nu puteti instala iOS 6 pastrand baseband-ul intact.
 4. iPhone 5 – nu exista deocamdata o solutie de jailbreak.
 5. iPad 2 (indiferent de model) – nu exista deocamdata o solutie de jailbreak.
 6. iPad 3 – nu exista deocamdata o solutie de jailbreak.
 7. iPod Touch 4G – puteti face tethered jailbreak , tutorialul acesta fiindu-va de ajutor.
 8. iPod Touch 5G – nu exista deocamdata o solutie de jailbreak.

  Probabil luna viitoare, sau cel tarziu in decembrie, vom avea o solutie de untethered jailbreak pentru toate iDevice-urile, insa pana atunci trebuie sa aveti rabdare.

 • George f

  eu tocmai am facut jailbreak la ios6 pe un 3gs cu bootrom vechi…prima data nu aveam cydia…am reluat totul, acum am cydia dar nu pot intra in el!

 • Lucian

  Pentru apple tv3 se stie ceva?

 • Cata

  George buteaza cu redsn0w.
  Si pentru windows daca nu mere restore cu pastrare de bb faceti restore din itunes apoi innstal ipad bb apoi downgrade de bb.
  Pentru decodare merge ultrasn0w cu fixul. Pornire oprire terminal si gata. Testat de mine.
  Spor

 • George f

  Am butat si cu redsn0w…degeaba….acum ii fac downgrade la 5.1.1…nu mi se pare foarte mare diferenta! Ms!

 • Aikman

  Încă nu e stabil jailbreakul pe io6 … Mie nu îmi mai mergea netu nici 3G nici wifi … Am făcut restore si aștept varianta mai buna

 • anonimus

  Salut deci daca am windows 7 nu pot face jailbreak pe 3gs (am facut update la ios 6 cu itunesul ) ?????? Astept raspuns multumesc frumos

 • Ar trebui sa poti face jailbreak. Avertismentul e doar pentru update-ul de baseband, de aia l-am delimitat asa clar.

 • Anonymous

  Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva,am un iphone 4 pe care aveam 5.0.1 decodat cu gevey bb 04.10.01.i-am facut update la 5.1.1 cu pastrare de baseband si acum nu imi mai gaseste reteaua,care ar putea fi problema?

 • Solomon

  Am si eu o intrebare,am un iphone 4 pe care aveam 5.0.1 decodat cu gevey bb 04.10.01.i-am facut update la 5.1.1 cu pastrare de baseband si acum nu imi mai gaseste reteaua,care ar putea fi problema?

 • Bogdan

  Am iphone 4 decodat cu gevey sim
  Pot face update la ios 6 cu redsnow(trebuie sa l hacktivez si sa pastrez bb se poate?)

 • ovidik

  dar de unlock-ul basebandurilor 04.12.01 si 04.12.02 se stie ceva? apare vreo solutie sau comand deblocare neverlock???

 • angelis

  Sal eu am făcut update la iOS 5 acu am iOS 6 asta e a 4 zi decand sant pe net si deocamdată nu este nimic sa poți face jalibreak la iPhone 4s iOS 6 eu am salvat si shsh am personalizat si ispw cu shsh meu dar toate in zadar ca de nervi am reinstalat si windowsu de 2 ori m- am gândit ca rămâne ceva registri ascunsi de la Apple degeaba nu exista nici o soluție decât răbdare ca eu nu prea mai am îmi vine sa-l sparg fără jalibreak nu face 2 euro așa ca aveți grija sa știți înainte de a face jalibreak.

 • mylanezu

  stie cineva ceva detalii despre jaillbreak pe iphone 4s?cat mai avem de asteptat?:D

 • Radu

  Salut ! Am iphone 4s versiunea 6.0.1 .. Mi-a spus la gsm ca exista un jailbreak thetread ceva de genu .. Care daca se stinge telefonul il aprinzi cu calculatorul ( doar ) .. Este adevarat ? Cat mai este de asteptat pana apare jailbreak pe iph 4s ?

 • Seby

  din pacate nu stie nimeni nimic , iar ce ma sperie pe mine este ——-“mai iese oare?”

 • mylanezu

  cred ca voi trece curand pe android in situatia de fata…asteptam deja de atata timp si nu mai apare niciun rezultat pentru iPhone 4S:(

 • Tipul asta aici pretinde ca are o solutie redsnow care merge si pentru iPhone 4S cu iOS 6:

 • Teapa.

 • lupul alb

  ma minunez citind comentariile unora cu privire la JB ( fara jailbreak telefonul nu face 2 euro ). eu cred ca fara o solutie valabila de unlock,telefonul nu face nici cat 50 de centi. cat despre jailbreak,consider ca ne-am putea descurca si fara el,atata timp cat atunci cand il avem in tethered mode ii instalam ce avem nevoie,apoi daca din greseala il inchidem,putem folosi linistiti acele aplicatii care ne interesau.

 • Sorin

  Salut! Am un iphone 5 iOS 6.0 cu gevey. Pot face update la 6.2? multumesc anticipat

 • Raul

  Salut. Nu a aparut jailbrake pt iphone 4S iOS 6.0.1?