3600 de tablete iPad Mini livrate din China au fost furate in aeroportul JFK din New York

  In cursul noptii de luni, cativa hoti au furat 3600 de tablete iPad Mini din interiorul aeroportului John Fitzgerald Kenedy din New York, produsele fiind aduse direct de la fabricile Apple din China. Hotii au furat 2 palete de cutii care contineau cele 3600 de tablete, utilizand chiar un stivuitor a aeroportului pentru a le muta in propriul vehicul. Hotii ar fi furat mai multe produse daca un angajat al aeroportului nu i-ar fi surprins in timp ce isi incarcau masina, insa chiar si asa, au reusit sa obtina produse care valoreaza 1.5 milioane de dolari.

A pair of brazen crooks punched another hole in the lax JFK security when they stole a trove of new Apple iPad minis — worth $1.5 million — from the same cargo building that was the site of the 1978 Lufthansa heist featured in “GoodFellas,” The Post has learned. The crooks struck shortly before midnight on Monday and used one of the airport’s own forklifts to load two pallets of the tablet computers into a truck, according to law-enforcement sources. They might have gotten more, but the thieves drove off leaving three more pallets of the Apple tablets behind after they were challenged by an airport worker returning from dinner.

  Chiar daca vorbim despre un numar mare de tablete si o suma mare de bani, Apple sigur le avea asigurate si singurii care au “de suferit” sunt clientii care nu le vor putea achizitiona si vor mai avea de asteptat cateva zile. Furturile de acest gen nu sunt chiar atat de obisnuite in SUA sau alte locatii de pe glob si usurinta cu care hotii au reusit sa intre in incinta aeroportului si sa isi incarce masina este uimitoare, insa JFK-ul este recunoscut ca avand masuri de securitate lejere.