Iata cum au evoluat castile pentru terminale mobile de-a lungul anilor (infografic)

Iata cum au evoluat castile pentru terminale mobile de-a lungul anilor (infografic)

7
LIKE

  Conform infograficului de mai jos, primele casti au fost inventate in anul 1919, acum aproape un secol, iar in acasta perioada au evoluat spre ceea ce stim cu totii astazi. Niciun terminal mobil nu este livrat fara o pereche de casti, niciun utilizator care vrea sa asculte muzica nu pleaca fara ele de acasa, iar mai jos aveti prezentat modul in care s-a schimbat acest produs de-a lungul veacurilor.

TABLETE, LAPTOP-URI, TELEFOANE MOBILE LA REDUCERE!

7 COMENTARII

  1. Pana la urma IPHONE 4s + castile din pachet VS IPHONE 5 cu noile casti, la care se aude mai tare ? si daca sunt de vina noile casti de la I5 ? se aude la fel noile casti daca sunt legate la 4S ???

  2. @N’Cris Nu te dor urechile daca asculti la maxim ? Anyway Earpod-urile au Bass-ul mai profund,Sunetul este mai curat dar daca vrei volum maxim mergi cu castile de Dj pe Strada :)(Just Kidding)

  3. Nu frate, nu ma dor urechile, nu ascult Inna sa imi tiuie in ureche sa-mi rupa timpanu, deci sa inteleg ca avand un bass mai profund astea de la I5, la partea de volum nu sunt ca cele de la 4.
    La unele piese bune as vrea sa se auda incat sa ma doara urechile…ce s-ai faci, unii loviti cu androidu, altii cu muzica :D

Pagina 1 din 11

COMENTEAZA!