Probleme cu accesarea iDevice.ro

28

  In aceasta dimineata mi s-a adus la cunostinta faptul ca in cazul anumitor operatori de servicii de internet iDevice.ro este inaccesibil. Problema se manifesta in felul urmator: un utilizator deschide aplicatia iDevice.ro, incearca sa incarce blogul si este directionat catre Google. Utilizatorul intampina aceeasi problema cand incearca sa utilizeze Safari, deci este o problema ce pare sa tina de ISP, avand in vedere ca blogul functioneaza in momentul de fata si este accesat de destula lume.

  Orange, in principal in Sibiu, Romtelecom si Cosmote, in principal in Sibiu, par sa fie operatorii care au probleme, iar daca le intampinati nu pot decat sa va sugerez 2 lucruri :

  1. sunati la ISP si raportati problema;
  2. efectuati un reset al setarilor de retea(se vor sterge parolele pentru Wi-Fi-uri) din Settings>General>Reset>Reset Network Settings.

  Daca intampinati o problema asemanatoare, si reusiti sa accesati iDevice.ro prin alta metoda, va rog sa lasati un comentariu cu furnizorul serviciilor de internet si orasul in care va aflati. Multumesc.