Probleme cu accesarea iDevice.ro

  In aceasta dimineata mi s-a adus la cunostinta faptul ca in cazul anumitor operatori de servicii de internet iDevice.ro este inaccesibil. Problema se manifesta in felul urmator: un utilizator deschide aplicatia iDevice.ro, incearca sa incarce blogul si este directionat catre Google. Utilizatorul intampina aceeasi problema cand incearca sa utilizeze Safari, deci este o problema ce pare sa tina de ISP, avand in vedere ca blogul functioneaza in momentul de fata si este accesat de destula lume.

  Orange, in principal in Sibiu, Romtelecom si Cosmote, in principal in Sibiu, par sa fie operatorii care au probleme, iar daca le intampinati nu pot decat sa va sugerez 2 lucruri :

  1. sunati la ISP si raportati problema;
  2. efectuati un reset al setarilor de retea(se vor sterge parolele pentru Wi-Fi-uri) din Settings>General>Reset>Reset Network Settings.

  Daca intampinati o problema asemanatoare, si reusiti sa accesati iDevice.ro prin alta metoda, va rog sa lasati un comentariu cu furnizorul serviciilor de internet si orasul in care va aflati. Multumesc.

28 COMENTARII

  1. Aplicatia nu merge pe reteaua 3G de la Orange cel putin in sibiu. Acum daca ma conectez la wireless ( net de la Romtelecom) merge. Pana acum nu mergea nici pe wireless.

  2. @iRaz: Asta spun si eu, dar aia care il fac nu ma aud si ma tot amana si vina e a mea pentru ca m-am lasat in baza cuiva care nu s-a dovedit a fi serios, asta e… N-am ce face. Anyway, vad ca doar in Sibiu nu merge iDevice.ro pe diverse retele.

  3. La cate reclame ai puse in aplicatie abea mai gasesc continutul articolului. Macar optimizeaza si tu formatul ptr ip5 , nu vezi ca toata lumea o cere . E mai mare rusinea

  4. @egrimisu: I know.
    @Sebastian: Trebuie sa existe si blogul asta cumva, publicitatea si banii il tin in picioare. Am explicat mai sus care e problema cu aplicatia. Cand va fi cea noua va exista si metoda de eliminare a reclamelor.

  5. salut,am probleme cu aplicatia pe i5,nu mai functioneaza,dau pe home si imi apare exact imaginea care ai postat sus.acum scriu de pe tableta. ce se intampla?!

  6. Cum ai facut hacktivarea? Reinstaleaza aplicatia daca nu merge si accepta notificarea prin care esti intrebat daca vrei sa primesti notificari. Intre dezinstalare si reisntalare ar fi ok in restart al iDevice-ului.