iOS 7 incepe sa fie testat la scara larga inaintea prezentarii oficiale din 10 iunie

  Pe 10 iunie vom vedea pentru prima oara iOS 7, Apple urmand a prezenta aceasta versiune a sistemului de operare in cadrul keynote-ului de deschidere a WWDC 2013. Pana atunci Apple isi pune angajatii sa testeze la scara larga sistemul de operare, iar cei de la OnSwipe sustin ca traficul generat de iPhone-uri si tablete iPad care ruleaza iOS 7 a crescut in cursul saptamanii trecute. San Francisco si Cupertino sunt orasele din care vine cel mai mare trafic, campusul Apple fiind situatia in Cupertino.

Over the past week, Onswipe found a significant bump in the number of visits from iOS 7 iPhones and iPads, specifically located in both Cupertino and San Francisco. SF had the most iOS 7 visits, with 18.75 percent, and Cupertino accounted for 17.9 percent of the total. May 2 saw the highest iOS 7 traffic to date, representing 23 percent, or nearly a quarter, of all unique iOS visitors to Onswipe-enabled sites. Most were visiting from iPhones (75 percent), but iPads also represented a full quarter of visits.

  Desi angajatii Apple incep sa foloseasca din ce in ce mai mult iOS 7, nu stim deocamdata exact ce functii noi va include viitoarea versiune a sistemului de operare. Este de asteptat ca pana pe 10 iunie sa vedem cateva screenshot-uri din iOS 7 si asta pentru ca din numarul mare de oameni care vor acces la aceasta versiune a iOS, unii vor fi tentati sa prezinte lumii intregi ceea ce Apple tine ascuns pana luna viitoare.

16 COMENTARII

  1. Si o data folosit v-a aduce dezamagire :)))) , incredibil ……..
    Sper sa fie ceva de capu lui dar sansele ca apple sa mai vina cu ceva wowwww sunt minuscule cel putin un an de acum innainte…..

  2. sunt inca pe 5.1.1. am vazut la prieteni cum merge 6 si nu-mi trebuie. nu ma pacaleste nimeni cu doua butoane schimbate sa fac update. Tot ce am vazut pana acum pe simularile de IOS 7 sunt modificari incrementale de aspect trambitate ca schimbarile secolului. Nimic groundbreaking si pentru asa ceva nu-s dispus sa risc functionalitatea buna a 5.1.1 IOS 7 asa cum l-am vazut in simulari trebuie sa fie stabil si sa nu aiba buguri. Altfel o sa raman pe 5.1.1 pana arunc telefonul. doua culori diferite si trei butoane puse in alta parte nu prea sunt modificari. Cum aspectul nu ma atrage pentru ca nu e nimic genial in ce am vazut pana acum …astept un IOS mai bun decat 5.1.1

  3. Ss33 ios mai bun decat 5.1.1 nu v-a mai aparea pentru ca ios a ajuns la nivelul lui maxim si tot ce se incearca acum sa se adauge il strica…..
    Eu am spus cu ceva timp in urma ca ios nu poate mai mult si nu vreti sa ma credeti (unii)…. Cei de la apple sunt constienti ca lumea vrea neaparat o schimbare dar nu au cum sa o ofere , din cauza asta este si atat de inchis acest sistem .

  4. ss33 da tu n ai vazut sa treci cu fortza la ios 6? ma refer la acel moment in care un minim de rulare a marii parti din aplicatiile care le folosesti tu pe jaful ala de 5.1.1 sa nu ti mearga decat daca faci update? aaa? e sa vezi atunci dilemma 🙂

  5. si sunt si eu in asentimentul unui coleg m ai sus ” si o data descarcat va fi o mare dezamagire” ca , cam asta face de 2 ani nu uimeste 🙂

  6. Nu am mai intrat de ceva vreme pe site-ul asta dar vad ca sunt tot mai putini spalati pe creier. Desi am iphone 3gs, 4, 4s, ipod si ipad, tot consider ca o adevarata schimbare va fi deschiderea sistemului la partea de conectivitate.

  7. RDU cu ce ne`ar interesa pe noi ce ai tu…si eu am laptop mac si calculator si uite`te in toate comentariile ca nu am zis nici o data ce am in casa…terminate cu porcariile astea.nu iti convine nu intra