O femeie din SUA cere 5 milioane de dolari despagubiri de la Apple deoarece butonul Power al iPhone 4 are un defect de fabricatie

  La aproape 3 ani de zile de la lansarea iPhone 4, o femeie din SUA a decis sa actioneze in judecata compania Apple cerand 5 milioane de dolari drept despagubiri pentru faptul ca butonul Power al iPhone 4 are un defect de fabricatie si Apple a refuzat sa recunoasca acest lucru. In cererea de chemare in judecata se stipuleaza faptul ca butonul Power refuza sa blocheze/deblocheze terminalele iPhone 4, in cablul de interconectare cu placa de baza existand un defect pe care compania Apple ar fi refuzat sa il recunoasca.

A Florida woman is seeking more than $5 million from Apple on behalf of thousands of iPhone owners who allegedly bought phones with defective power buttons that would not lock or turn off. In a class action suit filed in San Jose, California, Debra Hilton claims that Apple knew about a defect in a flex cable that controls the on-off button, but chose to stay quiet about it so as to sell more phones.

  Problema butonului Power a fost experimentata de destul de multi clienti ai Apple, forumurile de discutii avand thread-uri cu sute de raspunsuri si sute de mii de vizualizari, semn ca nu vorbim despre un defect izolat. Chiar daca iPhone 4 avea o problema si Apple nu a recunoscut-o pana acum, e putin probabil ca procesul sa ii aduca femeii o suma mai mare decat cea echivalenta pentru achizitionarea unui alt iPhone, asta inclusiv in conditiile in care procesul ar aduna mai multi clienti Apple nemultumiti.