Primele benchmark-uri dezvaluie faptul ca iPhone 5S are performante aproape duble fata de iPhone 5

  In cadrul evenimentului din 10 septembrie, compania Apple a afirmat ca noul chip A7 din interiorul iPhone 5S urmeaza sa ofere performante aproape duble fata de cele ale chip-ului A6 din iPhone 5, iar o prima serie de benchmark-uri confirma, intr-o oarecare masura, acest lucru. Vorbim doar despre benchmark-uri ale placii grafice, iar din imaginea de mai sus observati ca offscreen iPhone 5S are de aproape 2 ori mai multa putere de procesare, in timp ce onscreen diferentele nu sunt chiar atat de mari precum le prezinta Apple.

  Fiind un prim scurt test, acesta nu este chiar atat de concludent, mai ales ca aplicatia de benchmarking nu este optimizata pentru arhitectura de 64 de biti si nu suporta Open GL ES 3.0. Dupa implementarea suportului pentru aceste tehnologii, hardware-ul din interiorul iPhone 5S ar trebui sa poata fi utilizat la adevarata sa valoare, iar diferentele dintre cele doua terminale ar putea fi mult mai mari decat cele prezentate aici, insa totul tine de modul in care dezvoltatorii isi vor actualiza aplicatiile in timp.

1 COMENTARIU

  1. Inseamna ca acesta este motivul pt care nu se poate folosi i5 pana nu se aseaza toate iconitele dupa deblocare. Nu are sufiecienta putere de procesare grafica pentru noul design….