Prima Pagina Apple Touch ID – Apple va implementa cititoare de amprente in tabletele iPad,...

Touch ID – Apple va implementa cititoare de amprente in tabletele iPad, Mac-uri si Apple Remote

  Kevin Rose, co-fondatorul Digg, a facut o afirmatie destul de interesanta in cursul zilei de ieri, sustinand ca Apple va implementa cititoare de amprente in tabletele iPad, Mac-uri si Apple TV Remote. Kevin Rose are, desigur, relatii in interiorul companiei Apple si nu de putine ori a oferit informatii despre produse inca nelansate, insa ceea ce spune el are logica din multe puncte de vedere. Din moment ce Apple a implementat un cititor de amprente in iPhone 5S, era clar ca macar iPad 5 si iPad Mini 2 urmeaza sa il contina, insa se pare ca strategia companie este de a extinde implementarea si la alte produse.

  Conform antreprenorului, inclusiv MacBook-urile si Apple TV Remote urmeaza sa includa Touch ID si un cititor de amprente, Apple dorind probabil sa ofere posibilitatea de a face achizitii mult mai usor folosind acest sistem. Era cat se poate de firesc sa vedem o asemenea implementare a Touch ID-ului in aceste produse, iar timeframe-ul de un an si jumatate pentru includerea sa este cat se poate de normal, desi poate nu va dura chiar atat de mult.

 • danyristea

  proasta miscare din partea Apple. iar chestia asta cu amprenta vine imediat dupa scandalul cu NSA. la fix.

 • rundown

  scuze pt 3 posturi la fel:(.Eroare de pilotaj

 • djcata

  pai asta e o miscare logica …. mai ramane sa rezolve problema care impiedica folosirea lui de alte aplicatii

 • Petronius

  Sunt fan Apple, am toate produsele lor, le consider cele mai bune, insa miscarea cu cititorul de amprente ma face sa ma gândesc la alternative. Daca ar fi fost obligatorie amprentarea populației, sa vedeți Manifestații si proteste. Asa, daca plătești, pare mai cool. Multumesc Apple, nu am nimic de ascuns, dar cu asta s-a întrecut masura. Nu vreau sa ma gândesc ce dezvăluiri va face viitorul Snowden despre amprentarea globală a populației peste câțiva ani. Biblia cu cip-ul anticristului implantat in mana… Următorul pas?!

 • Relu

  Abia astept sa imi iau iPad 5 cu dracia asta.