MuscleNerd le recomanda utilizatorilor de jailbreak sa astepte cateva zile inainte de a face update la iOS 7

  Desi pare greu de crezut, astazi MuscleNerd le recomanda utilizatorilor de jailbreak care au iOS 6.x instalat si jailbroken sa astepte cateva zile inainte de a decide sa faca update la iOS 7. Spun ca este greu de crezut, deoarece MuscleNerd si-a facut o lenta dar sigura iesire din lumea jailbreakerilor, lasand resdn0w neactualizat de un an de zile, asta in ciuda faptului ca ar fi lucrat la dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru iOS 6 numita evasi0n. Lasand acestea la o parte, sfatul sau trebuie luat in considerare de catre cei care au jailbreak facut, deoarece s-ar putea sa avem parte de surprize in zilele urmatoare.

[youtube]http://youtu.be/zXEfqtEBZ-Q[/youtube]

  Cand vorbesc despre surprize ma refer la solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, hackerul care o dezvolta prezentand-o dimineata intr-un nou clip video.Nu este in vreun caz vorba despre lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7 in urmatoarele zile, deci luati-va gandul de la asa ceva, insa probabil in urmatoarea perioada solutia de jailbreak pentur iOS 6 va fi lansata si va mentine o parte dintre utilizatori la deja vechea versiune a sistemului de operare.

 

Articolul precedentiPad Mini 2 space grey va fi lansata de catre Apple
Articolul următorApple publica ghiduri de utilizator pentru iOS 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.