MuscleNerd le recomanda utilizatorilor de jailbreak sa astepte cateva zile inainte de a face update la iOS 7

  Desi pare greu de crezut, astazi MuscleNerd le recomanda utilizatorilor de jailbreak care au iOS 6.x instalat si jailbroken sa astepte cateva zile inainte de a decide sa faca update la iOS 7. Spun ca este greu de crezut, deoarece MuscleNerd si-a facut o lenta dar sigura iesire din lumea jailbreakerilor, lasand resdn0w neactualizat de un an de zile, asta in ciuda faptului ca ar fi lucrat la dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru iOS 6 numita evasi0n. Lasand acestea la o parte, sfatul sau trebuie luat in considerare de catre cei care au jailbreak facut, deoarece s-ar putea sa avem parte de surprize in zilele urmatoare.

[youtube]http://youtu.be/zXEfqtEBZ-Q[/youtube]

  Cand vorbesc despre surprize ma refer la solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, hackerul care o dezvolta prezentand-o dimineata intr-un nou clip video.Nu este in vreun caz vorba despre lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7 in urmatoarele zile, deci luati-va gandul de la asa ceva, insa probabil in urmatoarea perioada solutia de jailbreak pentur iOS 6 va fi lansata si va mentine o parte dintre utilizatori la deja vechea versiune a sistemului de operare.

 

9 COMENTARII

  1. Cam smecheri baietii astia. Pana acum nu prea ii auzeai inainte de lansarea unor versiuni majore de ios (5,6).
    Acum ca Apple a implementat tot felul de tweak-uri pe care le gaseai in Cydia hop si ei cu tot felul de progrese etc. Stiu ca nu prea mai e nevoie de jailbreak si macar tam tam sa faca ca sa nu uite lumea de Cydia.
    Parerea mea…

  2. Eu zic ca o sa iasa jailbreak destul de repede la iOs 7, insa problema este ca Apple va veni cu multe update-uri asa cum ne-a obisnuit deja, iar ha kerii 3 sa tina pasul… Parerea mea

  3. Am 6.1.2 cu jailbreak pe device-urile mele ( iPhone 4S si iPad 2 ). Merita sa trec pe 7 de acum? Are cineva iPad 2 sa-mi spuna daca simte ca se misca mai greu aparatul pe 7 ?

  4. Eu am iPad 2 și am făcut update la iOS 7 aseară și pentru că am nevoie de jailbrak (a venit cu 6.1.3) și îți pot zice că funcționează bine spre foarte bine, diferența între versiuni ar fi mai mult pe design (asta se vede cu ochiul liber în 24h) și vreo 2-3 noi aplicații implicite. În plus mai apare o bară jos, alarmă de trezire, vremea… Practic acum ai o bară sus și una jos precum uneia dintr-un jailbrak. În rest mai nimic deosebit! Ah și să nu uit… Înainte de instalare îți cere 2,9 GB liberi! După te poate lăsa cu 3 GB liberi! Eu m-amttezit cu ei nu știu din ce, că-ci am eliberat doar 3 GB!