Germania are cele mai mari preturi pentru iPhone 5S, iata in ce magazine mai gasesti unitati

  Un website recent lansat isi propune sa ne ofer einformatii despre magazinele Apple in care gasim terminale iPhone 5S pentru achizitie, dar si informatii despre pretul terminalul in comparatie cu cel din SUA. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, americanii au cele mai ieftine iPhone-uri, insa asta doar daca privim pretul de baza, deoarece adaugand taxele de 9%, care se aplica in multe state, ajungem la un pret final de putin peste 700$, acesta fiind mai mare decat cel practicat in Canada.

  In ceea ce priveste locatiile din care pot fi achizitiona terminale, acelasi website ne ofera informatii despre numarul de unitati disponibile in stoc, dar si magazinele din care pot fi achizitionate ele. Folosind aceste informatii puteti merge sa cumparati un terminal cat inca mai este disponibil in respectiva locatie, asta daca nu cumva cineva vi-l cumpara pana sa ajungeti voi acolo.

UPDATE: Intre timp preturile au fost actualizate pentru a include taxele aplicate la achizitie, iar SUA ramane in continuare tara cu cele mai ieftine iPhone-uri.