BLACK FRIDAY 2013 – cei mai multi romani tineri intentioneaza sa cumpere online produse pentru gaming, computere si terminale mobile (infografic)

  Avand in vedere ca BLACK FRIDAY 2013 va incepe la sfarsitul zilei de maine la majoritatea magazinelor online importante din Romania, un studiu publicat astazi incercand sa ne arate ce anume intentioneaza sa achizitioneze tinerii romani. Conform datelor, majoritatea barbatilor cu varste pana in 24 de ani intentioneaza sa cumpere produse care au legatura cu gaming-ul, computere si terminale mobile, in timp ce in cazul femeilor cu varste pana in 24 de ani terminalele mobile primeaza. Majoritatea dintre ei nu si-au facut un plan de achizitie pentru noaptea de maine si vor cumpara doar ceea ce vor gasi interesant in ofertele magazinelor online, o strategie logica, mai ales pentru Romania.

  In acest articol v-am prezentat listele magazinelor importante care pentru BLACK FRIDAY 2013 vor avea reduceri la o gama variata de produse, iar acum sunt curios sa aflu ce intentionati voi sa cumparati.