Prima Pagina Apple Sistemul Touch ID din iPhone 5S genereaza blocaje ale iOS-ului (Video)

Sistemul Touch ID din iPhone 5S genereaza blocaje ale iOS-ului (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bicfAbKBbeo&w=370&h=580]

  Va spuneam saptamana trecuta ca sistemul Touch ID al iPhone 5S nu functioneaza chiar atat de corect pentru toti utilizatorii, citirea amprentelor facandu-se cu greutate sau fiind imposibila de facut. Ei bine la problemele respective adaugam una noua care are legatura directa cu iOS-ul si mai putin cu imposibilitatea de a citi o amprenta. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, daca va ganditi vreodata sa intoarceti iPhone-ul cu butonul Home in sus pentru a face o deblocare, exista posibilitatea ca procesul sa aiba drept rezultat un respring al iOS-ului.

  Problema pare sa existe chiar din ziua lansarii iPhone 5S, insa nu a fost promovata chiar atat de intens pe undeva, dar partea buna este ca iOS 7.1 beta 1 nu o are. Am testat deblocarea terminalului in modul prezentat mai sus si din fericire iOS-ul nu are vreo problema in a functiona dupa deblocarea terminalului, asa ca dupa ce veti instala noua versiune a sistemului de operare totul va functiona normal.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w3QrExfSuAI&w=370&h=580]

 • Ari

  Am încercat ce vreo 5 ori,si nu s a întâmplat așa…i5s UK .

 • Cornel

  Nici eu nu am astfel de probleme.
  I5s cosmote

 • Cameleonu

  Nici o problema…iOs 7.0.4

 • red

  Am incercat si eu si nimic …cine stie de la ce tigan le-au luat aia:))

 • costinvlad

  ip5s 64gb luat din uk ios 7.0.3 confirm problema (respectati cu strictete amanuntele din clip) dar in utilizarea de zi cu zi e greu de reprodus……