Apple obliga dezvoltatorii de aplicatii sa-si actualizeze titlurile cu design special pentru iOS 7

  La aproape 3 luni de zile de la lansarea oficiala a iOS 7, compania Apple a publicat in cursul noptii trecute un avertisment pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, cerandu-le sa-si actualizeze titlurile cu un design potrivit pentru noua versiune a sistemului de operare. Doar aplicatiile noi si cele pentru care sunt trimise update-uri trebuie actualizate pentru a avea un design special gandit pentru iOS 7, iar ele trebuie dezvoltate cu cea mai recenta versiune a Xcode, altfel nu vor fi aprobate.

Make Your Apps Work Seamlessly with iOS 7

Starting February 1, new apps and app updates submitted to the App Store must be built with the latest version of Xcode 5 and must be optimized for iOS 7. Learn more about preparing your apps by reviewing the iOS Human Interface Guidelines.

  Apple ofera si un termen limita pana al care va accepta aplicatii care nu-i respecta cerintele, data de 1 februarie 2014 fiind oferita. Practic intr-o luna si jumatate dezvoltatorii care intentioneaza sa lanseze aplicatii noi, sau sa le actualizeze pe cele existente, trebuie sa-si modifice design-ul, altfel nu-si vor mai putea publica noutatile in App Store.

3 COMENTARII