iPhone 5C este popular in randul femeilor europene

  Desi iPhone 5C nu s-a dovedit a fi chiar atat de popular precum si-ar fi dorit compania Apple, se pare ca dispozitivul a reusit sa atraga interesul femeilor europene, in ultimele 3 luni el reusind sa creasca in vanzari, cel putin pe continentul european. Un studiu derulat recent in Marea Britanie dezvaluie faptul ca trei sferturi dintre persoanele care au achizitionat un terminal iPhone 5C de la compania Apple au fost femei, in cazul iPhone 5S procentul fiind de doar 36%.

There is a stark gender divide between 5C and 5S buyers – in Britain 74% of 5C buyers are female versus just 36% for the 5S. There are also clear differences in how each device is used. 5S users are more engaged with their device, particularly for data heavy functions such as watching mobile TV or downloading music.

  Numarul mare de femei care achizitioneaza acest terminal nu uimeste pe cineva, avand in vedere ca vorbim despre un dispozitiv care pare sa fi fost special gandit pentru ele, insa din pacate pentru Apple, barbatii sunt cei care cumpara mai des asemenea dispozitive. Din pacate nici in ecea ce priveste utilizarea lucrurile nu stau altfel, barbatii care detin in numar majoritar terminale iPhone 5S isi folosesc dispozitivele mai des pentru navigare web sau vizualizarea de continut multimedia, insa acest lucru era de asteptat.