Seful diviziei financiare a Apple devine membru in consiliul director al uneia dintre cele mai mari institutii financiare a SUA

  Peter Oppeneheimer este vicepresedintele diviziei financiare a companiei Apple, el controland practic intreaga contabilitate a firmei si fiind cel care prezinta intotdeauna detaliile financiare in cadrul conferintelor pentru prezentarea rezultatelor financiare trimestriale. Avand in vedere modul in care a condus aceasta divizie a Apple de-a lungul atator ani, Peter Oppeneheimer a fost ales sa faca parte din consiliul director al uneia dintre cele mai mari institutii financiare a SUA, Goldman Sachs.

„Peter’s 25 years of broad experience across important industries will add a valuable perspective to our Board of Directors,” said Lloyd C. Blankfein, Chairman and CEO.  “We appreciate his willingness to serve as a director and look forward to benefitting from his judgment and counsel.”

  Ca parte a noului sau rol, Oppenheimer va face parte din diviziile de audit, risc, compensatii si va oferi sfaturi pentru diverse investitii facute de catre Goldman Sachs de-a lungul timpului. Acesta nu este primul vicepresedinte senior care ocupa o asemenea functie in consiliul director al unei companii importante, insa Golman Sachs are investitii de miliarde de dolari in actiuni ale Apple, asa ca aceasta numire este cat se poate de interesanta.