Prima Pagina aplicatii iOS 7 ne va fi impus de catre dezvoltatori in urmatoarele luni

iOS 7 ne va fi impus de catre dezvoltatori in urmatoarele luni

11

  Daca ati evitat cu succes iOS 7 pana acum, acest lucru s-ar putea dovedi a fi destul de greu de facut in urmatoarele luni de zile. Daca unii dezvoltatori inca mai produc aplicatii compatibile inclusiv cu iOS 6, multi incep sa impuna utilizarea iOS 7 pentru a instala propriile creatii disponibile in App Store. Motive pentru aceasta alegere exista si sunt extrem de variate, insa mult mai important este impactul pe care il are aceasta decizie asupra noastra, a utilizatorilor, noi fiind nevoiti sa instalam iOS 7 in terminale pentru a beneficia de cele mai noi aplicatii si eventual de cele mai noi update-uri.

  Chiar daca aplicatiile cu suport explusiv pentru iOS 7 sau iOS 7.1 nu vor fi lansate astazi sau maine, in urmatoarele saptamani si luni le veti vedea in App Store si veti dori sa le instalati, dar fara versiunea corecta a sistemului de operare nu le veti putea rula. Din pacate daca aveti jailbreak problema se complica si mai tare pentru ca iOS 7.1 nu va permite efectuarea unui jailbreak, insa partea buna este ca iOS 7.0.6 inca o face. Daca nu aveti jailbreak, atunci va trebui sa alegeti intre a avea un dispozitiv semi-functional cu iOS 6 instalat si un dispozitiv nefunctional cu iOS 7 si aplicatiile favorite, dezvoltatorii urmand a face alegerea si mai grea.

Articolul anteriorOld Theme 7 – o tema alb-negru pentru iOS 7
Urmatorul articol30 de wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch, iPad si iPhone 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.