Cosmote Romania lanseaza noul cosmote.ro!

  Cosmote, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, a relansat in cursul zilei de ieri website-ul dedicat clientilor sai din intreaga tara. Cu un design modern, noul www.cosmote.ro este gandit pentru a fi prietenos, pentru a va oferi informatii utile in prim-plan, pentru a va ajuta sa descoperiti exact ceea ce va intereseaza fara a fi nevoiti sa cautati printr-o multitudine de informatii inutile si practic vorbim despre o refacere completa a intregului website avand in gand consumatorii.

  Daca ati accesat noul www.cosmote.ro, atunci probabil ati descoperit cateva dintre functiile noi, insa astazi voi discuta despre cele mai importante dintre ele. Incep cu noul magazin online al cosmote.ro, el ajutandu-va sa descoperiti si sa cumparati rapid orice smartphone disponibil in oferta operatorului, combinandu-l cu un abonament potrivit pentru nevoile voastre. Sistemul de listare a tuturor telefoanelor mobile disponibile in oferta Cosmote este standard, insa fiecare terminal are o pagina dedicata cu recomandari pentru cele mai bune accesorii disponibile pentru el, dar si extraoptiuni potrivite pentru care aveti trafic gratuit sau diverse beneficii in cazul combinarii cu un abonament.

  Legat de magazinul online avem si un Automat de Oferte, Cosmote creand un sistemul foarte intuitiv care va ajuta sa combinati rapid smartphone-ul dorit cu un abonament, cu extraoptiuni sau cu accesorii potrivite, alegerile putand fi facute in doar cateva minute si achizitionate la fel de repede. Automatul utilizat de catre Cosmote pentru noul sau website este, probabil, unic pentru website-ul vreunui operator si pana acum mi s-a parut a fi cea mai simpla metoda de a cumpara un telefon mobil cu un abonament si accesorii dedicate.

  Mergand mai departe ajungem la functia Match Me, adica un un chestionar non tehnic care returneaza produse in functie de obiceiul de consum/ nevoi de comunicare ,ce va ajuta sa va alegeti telefonul potrivit in functie de propriile preferinte. Website-ul www.cosmote.ro va afiseaza o serie de optiuni in baza carora va ofera recomandari pentru terminalul mobil potrivit pentru voi, alegerea unui abonament fiind facuta mai apoi in baza recomandarilor disponibile in pagina fiecarui terminal disponibil in lista de recomandari a celor de la Cosmote.

  Separat de partea de vanzari directe catre utilizatori, noul website contine toate informatiile utile despre cartele prepay, abonamente, internet si tot ceea ce tine de serviciile oferite de catre Cosmote, insa nu doar atat. In noua sectiune MyAccount veti avea acces direct la toate detaliile convorbirilor voastre in cazul in care aveti un abonament, veti putea vizualiza rapid statistici despre convorbirile voastre si veti putea activa sau dezactiva optiuni dupa bunul plac, iar in final aveti desigur si posibilitatea de a va achita rapid facturile sau de a reincarca o cartela.

  Utilizand atat vechea versiune a website-ului, cat si cea noua, va pot spune ca echipa care a dezvoltat noul www.cosmote.ro a reusit sa aduca pentru utilizatori o adevarata unealta care simplifica atat munca de descoperire a ofertelor, cat si cea de administrare a unui cont. Stiti cu totii cat de complexe si neintuitive pot fi website-urile operatorilor de telefonie mobila, insa in cazul celor de la Cosmote veti observa cu placere ca aveti in prim-plan exact informatiile de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie.

13 COMENTARII

  1. Probabil ca in sfarsit si-au dat seama ce site de 5 bani aveau … Parca era un site ce si-a dat unul licenta cu el … Arata excelent acum!

  2. nu inteleg de ce au mai lansat unul daca in septembrie isi schimba denumirea? In fine poate atunci nu o sa mai trebuiasca sa fie atat de mult de lucru

  3. Site-ul este praf, ca si reteaua COSMOTE de altfel, imi arata factura platita ca neplatita, restanta. De abia astept sa pot rezilia contractul cu aceasta retea oribila

  4. am un abonament de 5 euro 1 g traic cosmote nelimitat (dupa 1 g trafic ramane cica 128 kb pe secunda) dar merge ca mortu o retea de nimic am contract cu Rom Telecom ce sa fac cine ma pacale protectia consumatorului ma poate ajuta??? astept un raspuns va multumesc.