WWDC 2014 – ce noutati pregateste Apple?

 

  In cursul acestei saptamani compania Apple a anuntat oficial ca pe data de 2 iunie va incepe WWDC 2014 si v-am spus deja ca atunci va avea loc prezentarea iOS 8. Totusi, intregul eveniment va fi mult mai complex decat prezentarea unui sistem de operare dedicat iDevice-urilor, asa ca vom vedea si alte noutati interesante acolo. Incep cu OS X 10.10, nume de cod Syrah, Apple prezentand in detaliu o parte dintre noutatile acestei versiuni a sistemului de operare pentru Mac-uri, compania urmand a lansa si prima versiune beta a sa in data de 2 iunie.

  Separat de OS X 10.10, Apple ar putea prezenta si noi Mac-uri, iar avand in vedere strategia din anii trecuti, ma astept sa vedem cel putin un MacBook Air. V-am spus deja ca Apple lucreaza al un MacBook Air cu Retina Display de 12 inch si design diferit, insa separat de el am putea vedea inclusiv noi modele ale MacBook Pro Retina Display, un posibil nou model al Mac Mini, insa nu cred ca vom vedea un nou iMac, Mac Pro-ul iesint complet din discutie.

  Stiu ca voi asteptati sa vedeti un iWatch in keynote-ul de deschidere al WWDC 2014, insa va spun inca de pe acum sa aveti rabdare, deoarece acest produs va fi prezentat in toamna impreuna cu iPhone 6 si va fi lansat tot atunci.