Prima Pagina aplicatii iOS 8 data de prezentare sigura, detalii despre functii si prima versiune...

iOS 8 data de prezentare sigura, detalii despre functii si prima versiune beta

  Data de prezentare a iOS 8 a fost anuntata astazi de catre compania Apple prin anuntarea evenimentului anual WWDC 2014. In baza strategiei aplicate de catre Apple in ultimii ani cu ocazia WWDC-ului, pe data de 2 iunie 2014 iOS 8 va fi prezentat de catre Tim Cook si alti vicepresedinti ai Apple, cateva dintre principalele detalii ale iOS 8 urmand a fi anuntate atunci. Vorbim cel mai probabil despre cateva noutati pe care vi le-am prezentat si aici, iar pana acum am vorbit despre: o multitudine de noutati pentru Apple Maps, o schimbare radicala a iTunes Radiofunctii noi pentru iCloud, aplicatia Healthbook si in final schimbari importante pentru Notifications Center sau Messages.

  Toate aceste noutati vor fi detaliate de catre Apple pe data de 2 iunie, iar atunci iOS 8 beta 1 va fi lansat pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Prima versiune beta a iOS 8 va fi disponibila chiar din noaptea evenimentului, Apple putand oferi de aceasta data acces oricui la ea, asa cum a facut si in anii anteriori. Desi va oferi iOS 8 beta 1, Apple nu ne va da foarte multe functii noi in el si va incerca sa ascunda detalii despre noile sale produse, insa de obicei acest lucru nu i-a reusit.

  In final, prezentarea iOS 8 nu va implica si o prezentare a iPhone 6 sau a iWatch, aceste produse fiind pastrate pentru toamna acestui an.

 • Sorin

  Daca vor prezenta aplicatia Healthbook e cam inevitabila lansarea in toamna a unui iphone cu senzor special SAU iwatch

 • Gica

  Deci ramane aceeasi interfata grafica simplista? Pffff.
  Sper sa schimbe ceva la interfata actuala care e OK doar pentru necombatanti.
  Adica femei, copii si batrani.

 • Mihay

  mda, deci au copiat senzoru de batai pt inima de la s4 😉 nice, inovatia unde e? in breveturi ? sistemu de operare e invechit deja….dar e varianta 8….cum e windows 8 =)))))) doar ca la 8 etaje mai jos 😉

 • mihai

  @mihay si autentificarea cu amprenta de la Galaxy S5 de unde a fost copiata?

 • Robert

  Numai pe site-ul asta exista conceptia ca tehnologiile astea se pot copia in cateva luni. Orice om cu urma de inteligenta intelege ca astfel de lucruri pot dura ani de zile pana a ajunge la o implementare de succes. Iar ‘succes’ nu inseamna ca toate lumea va folosi toate lucrurile, succes inseamna ca fiecare lucru sa functioneze pt cine vrea sa foloseasca acea optiune. Indiferent ca e senzor de amprenta sau de batai de inima.

 • alex

  Eh, se copiaza unii pe altii ,dar ce e drept si corect este ca iphone-ul a fost primul cu o interfata de genu

 • alin ime

  Si cum i-l iau pe tel ?