Prima Pagina HTC One M8 Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5s vs HTC One (M8) vs Samsung...

Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5s vs HTC One (M8) vs Samsung Galaxy Note 3 vs Google Nexus 5 vs LG G2 – comparatia ecranelor

  Samsung Galaxy S5, iPhone 5s, HTC One (M8), Samsung Galaxy Note 3, Google Nexus 5 si LG G2 sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului, iar in acest articol aveti rezultatele unui test recent facut pentru aceste dispozitive. In imaginile acestui articol puteti vedea singuri cat de performante sunt ecranele acestor smartphone-uri, dar si modul in care au fost ordonate ele in baza acestor performante, Samsung Galaxy S5 avand rezultate bune, dar nu excelente, asa cum probabil v-ati fi asteptat.

  Un test publicat cu doar o saptamana de zile in urma prezenta Samsung Galaxy S5 ca fiind smartphone-ul cu cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un asemenea terminal mobil, insa acest test nu evidentiaza acest lucru. Ca sa fiu sincer, nu este nevoie decat de o simpla comparatie in viata reala intre Samsung Galaxy S5 si iPhone 5S pentru a vedea ca ecranul terminalului Samsung este superior, el afisand imaginile cat se poate de bine chiar si in lumina directa a soarelui.

 • Adioff

  Ce sa zic , din acest test reiese ca iPhone este aproape peste Samsung s5 , in afara contrastului cam ia bataie Samsung-ul . De altfel eu am spus si anterior ca nu-mi place ecranul de la Samsung este prea fortat ( sa zic asa ) ca si la tv-urile lor , m-am chinuit cu reglajele 2 saptamani sa scot o imagine dintr-un Samsund D8000 . Dar pana la urma am reusit gratie multiplelor posibilitati de reglare , dar la telefon ai doar reglaj la lumina din spate .

 • Toate au probleme cu afisarea culorii negre, o afiseaza atat de intens…

 • mih

  adioff decit un d8000 pe care ai si dat o groaza de bani mai bine luai orice plasma mainstream de la panasonic si o facea… dar nu te-a mintit marketingul si smartul…. si ai cumparat o mare luminozitate..

 • Adioff

  Problema la plasme e ca nu au stralucire , albul cand e spre saturatie apare ca un gri foarte urat , nu pot accepta in casa asa ceva … Sa auzim numai de bine !

 • mih

  pe bune…:) pina al urma sint ochii tai si alegi ce iti place sa vezi, dar nu este asa, pentru ca plasma nu are probleme cu negru, asa ca nu se combina, iar la asa zis led doar luminozitatea este crescuta la un consum mai mic de energie.

 • andy

  Zău? Pozele alea sunt făcute cu smartphone uri? Cu atât boken in spatele subiectului? Pe bune oameni trezirea.

 • Adioff

  Da , dar era vorba de alb nu negru ( oricum d8000 e recunuscut si pentru negru adevarat ) , pot doar sa-ti spun ( chiar daca nu crezi ) ca eu sunt de meserie ( am reparat cel putin 1000 de tv-uri ) si plasme si led-uri ( acum m-am lasat ca am destui bani ) si lucrez in telecomunicatii . Pentru stiinta ta sa stii ca plasma nativ are culoare gri si cu tratamente chimice ei inchis la culoare sticla … Iar cand apare alb pe tot ecranul plasma nu duce acel curent si se face gri ( te rog testeaza si daca tu scoti alb pe tot ecranul si nu gri sa-mi spui si mie modelul de panasonic ) . Eu urmaresc un magazine tot ce apare si le testez ( ma cunosc baietii ) . Bafta !

 • Adioff

  Scuze andy !

 • radu

  sincer ochiu meu nu distinge vreo diferenta intre cele 6 display-uri …nici un dysplay nu va putea vreodata sa reproduca o culoare 100% …dar atata timp cat pe display disting culorile si imaginile sant foarte aproape de realitate nu am de ce sa ma plang …cred ca toate display-urile de mai sus sant excelente DPMDV ….daca nu vad pixeli pe display cand ma uit la o poza sau un text sant multumit

 • Adioff

  Asa est radu , toate sant peste pretentiile unui utilizator . Micile diferente apar la negru si saturatia culorior reglata de producator , iPhone-ul are culorile mai apropiate de realitate , celelalte au plusat putin pentru a impresiona pe raft . Majoritatea utilizatorilor prefera ecrane mai colorate si atunci coreenii su taiwanezii au procedat in consecinta …

 • dAN

  este falsa aceasta comparatie pentru ca nicun cadru nu este modificat nicidecum deci e fake. Cum poate o fotografie sa poata fi facuta cu 6 device uri si sa fie identica in afara de a fotografia o alta fotografie. fake.e Samsung rules. Note 3 cel mai tare tel al tuturor timpurilor. Nu va obositi sa comentati nu citesc,

 • relu

  O privire aici http://www.cnetfrance.fr/i/edit/2014/03/comparatif_mobiles_mars_2014.jpg . S5 e cel mai tare si la camera, procesor, retea 4g de 150 nici nu se compara cu 5s.

 • @relu: Asa e, nu stiu de ce se mai chinuie unii cu teste ca prostii cand au totul in specificatii.

 • Medicul

  Oameni buni, e aceeasi poză pe toate telefoanele, e vb de unde test dpdv al display-urilor.
  Cred ca nu e corect testul. Daca vrei sa testezi dpdv al acuratetii culorilor cele 2 terminale Samsung trebuiau sa fie pe modul cinema sau adobe rgb si atunci era altul rezultatul.
  Rezultat dezamăgitor pt HTC One M8.

 • @Medicul: Well, daca e standard pentru toata lumea, de ce ar fi altceva pe Samsung-uri?

 • Medicul

  @zaone pai celelalte nici nu au alte moduri din cate stiu. Doar Samsung iti da posibilitatea asta si Sony, dar aici nu e cazul. Si cred ca trebuia selectat modul adobe daca vrei acuratețe, altfel nici nu are sens.