Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5s vs HTC One (M8) vs Samsung Galaxy Note 3 vs Google Nexus 5 vs LG G2 – comparatia ecranelor

  Samsung Galaxy S5, iPhone 5s, HTC One (M8), Samsung Galaxy Note 3, Google Nexus 5 si LG G2 sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului, iar in acest articol aveti rezultatele unui test recent facut pentru aceste dispozitive. In imaginile acestui articol puteti vedea singuri cat de performante sunt ecranele acestor smartphone-uri, dar si modul in care au fost ordonate ele in baza acestor performante, Samsung Galaxy S5 avand rezultate bune, dar nu excelente, asa cum probabil v-ati fi asteptat.

  Un test publicat cu doar o saptamana de zile in urma prezenta Samsung Galaxy S5 ca fiind smartphone-ul cu cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un asemenea terminal mobil, insa acest test nu evidentiaza acest lucru. Ca sa fiu sincer, nu este nevoie decat de o simpla comparatie in viata reala intre Samsung Galaxy S5 si iPhone 5S pentru a vedea ca ecranul terminalului Samsung este superior, el afisand imaginile cat se poate de bine chiar si in lumina directa a soarelui.

Articolul precedentTableta iPad poate inlocui un PC! (comic)
Articolul următorAceasta oglinda te ajuta sa-ti faci singur poze (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.