Romtelecom sustine dezvoltatorii de aplicatii business prin concursul “Business Wall of Fame”

  Romtelecom “Business Wall of Fame” este un nou concurs anuntat in cursula cestei zile de catre Romtelecom Romania, operatorul de telefonie mobila intentionand sa ofere dezvoltatorilor de aplicatii business posibilitatea de a isi promova creatia printr-n parteneriat cu Romtelecom si Deutsche Telekom. Initiativa similara cu Innovation Labs-ul aflat acum in desfasurare sub conducerea Orange si Microsoft va avea startul in cursula cestei veri, el fiind organizat si in alte 5 tari din Europa.

  Romtelecom “Business Wall of Fame” este dedicat dezvoltatorilor de software independenti si startup-urilor, iar informatii suplimentare aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Romtelecom anunță concursul internațional “Business Wall of Fame”

  • Dezvoltatorii de software de aplicații de business pot câștiga o campanie de marketing în valoare de 30.000 euro și un parteneriat cu Romtelecom
  • Premiul special „Cea mai bună aplicație internațională de business”: parteneriat cu Deutsche Telekom în alte 5 țări
  • Premiul special „Cea mai bună aplicație de business a unui startup”: finanțare de până la 80.000 de euro prin incubatorul hub:raum Cracovia
  • Perioada pentru depunerea aplicațiilor: 28 aprilie – 22 mai 2014

Romtelecom invită dezvoltatorii software de aplicații inovatoare pentru afaceri mici și mijlocii să se înscrie la “Business Wall of Fame”. Concursul, inițiat la nivelul Deutsche Telekom, este organizat și în alte 5 țări, precum Cehia, Croația, Ungaria, Polonia și Slovacia. Competiția este adresată dezvoltatorilor de software independenți și startup-urilor care doresc să își promoveze aplicația, care trebuie să fie cel puțin în faza de producție și nu neapărat disponibilă comercial încă, și să o facă accesibilă către o audiență largă. Sunt vizate aplicațiile inovatoare de business din toate industriile care simplifică munca afacerilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Participanții pot intra în finală (top 10 aplicații) dacă membrii comunității IMM-urilor votează pentru ideea lor de aplicație. Numărul de voturi primite din partea comunității, în perioada 22 mai-30 iunie, va determina cele mai bune aplicații înscrise în fiecare țară, după care un juriu de experți (format din manageri, experți în vânzări, respectiv produse și IT din cadrul Romtelecom) va selecta câștigătorii naționali până pe 31 iulie. “Cea mai bună aplicație internațională de business” și „Cea mai bună aplicație de business a unui startup” vor fi selectate de un juriu internațional din cele 6 țări participante, până pe 15 august.

Câștigătorul celei mai bune aplicații naționale va beneficia de promovare în cadrul unei campanii de marketing dezvoltate de Romtelecom, în valoare de 30.000 de euro, și poate deveni Partener Cloud al Romtelecom Business Solutions, aplicația sa intrând portofoliul de produse al Romtelecom. În același timp, aplicația câștigătoare la nivel internațional poate deveni Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom în toate cele șase țări înscrise în competiție, 

ajungând să fie cunoscută de aproape 1,3 milioane de clienți business. În cooperare cu hub:raum din Cracovia, o propunere de investiție de până la 80.000 de euro ar putea fi acordată câștigătorului la categoria „Cea mai bună aplicație de business a unui startup”. Orice startup sau dezvoltator independent de aplicații poate participa.

Aplicanții din România se pot înregistra pe www.wallofbusiness.ro.

Participanții își pot mări numărul voturilor și șansele de câștig invitându-și comunitatea să voteze (atât parteneri de business, cât și prieteni), după ce se termină etapa de aplicare, pe 22 mai.

Voturile pot fi și ele o modalitate de a răsplăti membrii comunității: toți participanții la vot care sunt angajați autorizați ai IMM-urilor, înregistrați ca suporteri ai celei mai bune aplicații naționale, sunt eligibili să câștige pentru compania lor expunere într-o campanie de comunicare dezvoltată de Romtelecom, în valoare de până la 10.000 de euro.

Categorii și premii ale concursului Business Wall of Fame:

  • Cea mai bună aplicație din România

Premiul I: Promovare în cadrul unei campanii de marketing dezvoltate de Romtelecom, în valoare de 30.000 de euro, și integrare în portofoliul Romtelecom Business Solutions, ajungând să fie cunoscută de peste 150.000 companii;

Premiile II – III: Partener Cloud al Romtelecom Business Solutions – aplicațiile vor fi incluse în portofoliul Romtelecom pentru clienții de business.

  • Cea mai bună aplicație internațională de business

Cea mai bună aplicație internațională va deveni parte din portofoliul Deutsche Telekom în toate cele 6 țări participante la concurs, ajungând să fie cunoscută de aproape 1,3 milioane de clienți de pe aceste piețe.

Dezvoltatorul celei mai bune aplicații internaționale va câștiga o excursie la Telekom Laboratories Berlin, unde sunt prezentate inovații.

  • Cea mai bună aplicație de business a unui startup

Propunere de investiție de până la 80.000 de euro de la incubatorul hub:raum Cracovia;

O invitație la „Long Night of Startups” a T-Labs, evenimentul-cheie pentru startup-uri, cu un spațiu de prezentare propriu la târg.

Program concurs:

  • Înscrieri: 28 aprilie – 22 mai;
  • Votare: 22 mai – 30 iunie;
  • Selectarea câștigătorului național: 1 iulie – 31 iulie;
  • Selectarea câștigătorului internațional și a celui mai bun startup: până pe 15 august.

Pentru mai multe informații despre concurs, participare, votare, termeni și condiții vizitați: www.wallofbusiness.ro.