Iata ce scuze ridicole ofera angajatii Apple pentru problema grava a iMessage

imessage ios 7 icon

  Dupa cum probabil stiti deja, sistemul iMessage al Apple are o problema care impiedica trimiterea mesajelor catre Apple ID-uri ce nu mai sunt utilizate sau pentru numere de telefon care nu mai sunt active in iPhone-uri. Apple a fost actionata in judecata din cauza acestei probleme, insa aceasta este doar o parte dintreaga poveste din spatele unui posibil nou scandal important in care Apple este implicata.

  Avand in fata un numar foarte mare de utilizatori suparati din cauza faptului ca sistemul iMessage nu este sigur si nu trimite mesajele scrise de catre utilizatori, compania Apple ofera recomandari stupide pentru rezolvarea problemei. Unii utilizatori au incercat sa contacteze serviciile de suport ale companiei sau sa  viziteze Apple Store-uri, insa sugestiile primite sunt mai mult decat proaste.

  Printre cele mai stupide recomandari se numara:

  • apelarea tuturor contactelor care detin un iPhone si rugarea lor sa va stearga din adresa de contacte;
  • returnarea terminalului incompatibil cu sistemul iMessage sia chizitionarea unui iPhone nou;
  • schimbarea numarului de telefon si anuntarea tuturor contactelor in legatura cu aceasta schimbare;
  • cererea prietenilor sa-si dezactiveze temporar sistemul iMessage, etc.

  Problema si mai mare este ca in multe cazuri utilizatorii au incercat timp de cate o luna sa rezolve problemele cu Apple si nu au reusit, in majoritatea cazurilor ei fiind abandonati cu raspunsuri care sugerau faptul ca problemele nu pot fi rezolvate. Intreaga situatie este penibila si neobisnuita pentru o companie care sustine ca produsele lor functioneaza pur si simplu chiar dupa achizitie, asa ca asteptam cu interes sa vedem cum va fi rezolvat totul.