Apple dezvaluie viitoarele denumiri ale OS X

  In cursul acestei dimineti am aflat ca Apple a dezvaluit denumirea aplicatiei Healthbook pentru iOS 8, una dintre cele mai importante aplicatii noi care urmeaza sa fie oferite din toamna. Informatiile au venit ca parte a unor brevete de marca inregistrate Apple, iar prin aceeasi metoda aflam si care sunt denumirile pe care Apple se gandeste sa le utilizeze in viitor pentru OS X-ul dedicat Mac-urilor sale.

  Daca un banner amplasat la WWDC 2014 denota faptul ca OS X 10.10 urmeaza sa aiba denumirea Yosemite sau El Cap, pentru viitor Apple se gandeste sa utilizeze si alte cateva denumiri importante. Mai exact, OS X Redwood, OS X MammothOS X SequoiaOS X MojaveOS X Sonoma si OS X Ventura au fost inregistrate ca si marca de catre companie, impreuna cu denumirile individuale Sequoia, Mojave, Sonoma si Ventura.

  Sonoma si Ventura sunt orase medii din SUA si sunt cunoscute pentru vii sau plaje, Mojave este unul dintre cele mai mari deserturi din SUA, Sequoia fiind un important parc natural faimos pentru copacii cu aceeasi denumire. Toate aceste nume se adauga celor inregistrate in trecut de catre Apple, lista completa fiind : Yosemite, Redwood, Mammoth, California, Big Sur, Pacific, Diablo, Miramar, Rincon, El Cap, Redtail, Condor, Grizzly, Farallon, Tiburon, Monterey, Skyline, Shasta, Sierra, Mojave, Sequoia, Ventura si Sonoma.

  Ce va alege Apple urmeaza sa aflam si nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.