Adobe Lightroom for iPhone a fost lansata in App Store

  Adobe Lightroom for iPhone a fost lansata in cursul acestei dupa-amiezi in App Store de catre compania Adobe si vorbim despre o versiune pentru iPhone, si cu mai putine functii, a Lightroom. Conform descrierii publicate de catre Adobe, aplicatia ne permite sa editam si sa organizam imaginile disponibile in iPhone-urile noastre cu ajutorul filtrelor si tool-urilor pe care utilizatorii Lightroom le cunosc deja.

Edit and organize images anywhere, anytime on your iPhone. Enhance everything from smartphone photos to raw images from DLSRs using powerful and familiar tools. Automatically sync all your mobile edits with Lightroom 5 on your desktop. Easily share all your photos to social media sites. With Adobe Lightroom mobile, your photography is going places.

  Pentru ca vorbim despre o versiune pentru iPhone a Lightroom, aplicatia se interconecteaza cu Lightroom 5 pentru desktop pentru a salva pozele, accesarea lor putand fi facuta oricand folosind Adobe Cloud. Pentru iPad exista de ceva vreme o aplicatie Lightroom in App Store, iar versiunea pentru iPhone se va putea interconecta inclusiv cu ea, insa numai daca aveti un abonament Adobe Cloud.

  Adobe Lightroom for iPhone poate fi descarcata GRATUIT din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Adobe Lightroom for iPhone

Gratuit

DESCARCA

Developer: Adobe Systems, Inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Note: Adobe Lightroom mobile requires Adobe Lightroom 5 and any of the following plans:
Creative Cloud Photography plan
Creative Cloud – Photoshop Photography Program
Creative Cloud complete plan
Creative …


Dimensiunea aplicatiei este: 42.3 Mb