Audi va implementa CarPlay in propriile masini in cursul acestui an

  CarPlay este sistemul conceput de catre compania Apple pentru a interaconecta iDevice-urile cu sistemele de entertainment ale masinilor, o sumedenie de producatori de automobile acceptand sa implementeze sistemul in propriile masini. In randul lor intra acum si Audi, celebrul producator german anuntand implementarea CarPlay in masinile care urmeaza sa fie disponibile pe piata incepand de anul viitor.

Audi is bringing the Google Android Auto and Apple CarPlay software platforms into cars. Major functions will be integrated into the Audi Multi Media Interface (MMI) in the future. User friendliness and low distraction are important parameters for integrating these functions. Data security also plays a vital role. We are separating the vehicle-related functions from the infotainment features, thereby securing the data against unauthorized access.

  Colaborarea cu Audi este extrem de importanta pentru Apple, deoarece vorbim despre un producator care vinde un numar foarte mare de masini si are prezenta puternica in multe tari de pe glob. Dupa cum prea bine stiti deja, CarPlay este disponibil impreuna cu iOS 7.1 si doar cativa producatori au anuntat lansarea unor solutii aftermarket pentru implementarea CarPlay in propriile masini.