Swatch neaga implicarea in procesul de dezvoltare al iWatch

  In cursul acestei zile a aparut un zvon care ne dadea de inteles ca Swatch si Timex urmeaza sa produca smartwatch-uri care sa ruleze iOS, totul facand parte dintr-o colaborare cu Apple. V-am spus inca de atunci ca un asemenea parteneriat pare putin probabil, avand in vedere faptul ca Swatch doreste chiar sa actioneze Apple in judecata pentru posibila utilizare a brand-ului iWatch, iar compania a infirmat astazi zvonurile.

A spokeswoman for Swatch Group said on Thursday the report was unfounded. She said the only business relationship Swatch Group had with mobile phone makers was as a supplier of integrated circuits and other electronic components. 

  Cei de la Swatch sustin ca singura lor colaborare cu producatorii de terminale mobile se rezuma la furnizarea de chip-uri integrate pentru dispozitive si nimic mai mult. Era oricum greu de crezut ca vreun producator elvetian de ceasuri ar putea colabora cu Apple din moment ce multipli manageri ai lor au fost “furati” de cei din Cupertino, asa ca iWatch va fi cel mai probabil conceput in totalitate in SUA.