Apple lupta in continuare pentru a scoate din vanzare produsele Samsung ce-i incalca brevete de inventie

  Saptamana aceasta v-am spus ca, companiei Apple i-a fost refuzata o cerere pentru a scoate din vanzare o serie de produse Samsung pentru care un juriu a stabilit incalcarea unor brevete de inventie ale Apple si a hotarat plata unor despagubiri. Desi judecatorul nu a fost de acord cu pretentiile formulate de catre compania Apple in cererea depusa la instanta, avocatii celor din Cupertino au anuntat ca vor face apel impotriva acestei hotarari.

A judge this week issued a decision denying a sales ban, and Apple on Friday said it would appeal the decision. In the trial, which wrapped up in May, jurors concluded that Samsung should pay $119.6 million in damages for violating three of Apple’s patents — far below the $2 billion that Apple had asked for. Samsung’s Galaxy S III, a flagship smartphone, accounted for the biggest portion, contributing $52 million worth of the damages.

  Intr-un proces castigat in luna mai, un complet de jurati a hotarat ca Samsung trebuie sa plateasca Apple 119.6 milioane de dolari pentru incalcarea unor brevete de inventie, Apple cerand ca acele produse sa fie scoase din vanzare. Samsung Galaxy S III este terminalul pentru care s-a acordat cea mai mare parte a despagubirilor, 52 de milioane de dolari, insa judecatorul a decis ca Samsung trebuie sa aiba posibilitatea de a isi corecta greselile, acordandu-i cateva luni pentru a face acest lucru.

  Apple nu este de acord cu aceasta decizie si vrea o scoatere din vanzare imediata, asa ca ramane de vazut daca apelul lor va fi acceptat sau nu.