iPhone 6 – specificatii tehnice dezvaluite de un operator de telefonie mobila

  Saptamana aceasta un operator de telefonie mobila din China a deschis intr-un singur oras o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6 si a inregistrat 33.000 de persoane interesate sa cumpere terminalul. Urmandu-i exemplu, un alt operator de telefonie mobila partener al Apple, mai exact China Telecom, a deschis o sesiune proprie de precomenzi pentru terminal, folosind totusi imaginile unui concept pentru iPhone 6, dar si o serie de specificatii mai mult sau mai putin reale.

iPhone 6 – specificatii tehnice

  Conform acestui operator de telefonie mobila, iPhone 6 va avea un chip A8, o baterie de 2100 mAh, Touch ID, un ecran cu rezolutie 1704 x 960 pixeli si 416ppi, toate aceste informatii aparand in diverse zvonuri. Singura informatie care ar fi nepotrivita pentru afirmatiile operatorului este cea privind bateria de 2100 mAh, o baterie de 1810 mAh aparand intr-o multitudine de imagini si fiind aproape confirmata pentru a fi implementata in iPhone 6.

  Mai interesant decat atat este ca operatorul China Telecom ar fi fost nevoit sa blureze denumirea iPhone din imaginea de prezentare folosita pentru precomenzi, Apple cerandu-i cel mai probabil acest lucru, avand in vedere ca initial imaginile aveau denumirea clara. Daca Apple a cerut acest lucru si a cerut doar ascunderea denumirii iPhone, desi exte foarte clar despre ce terminal este vorba, atunci nu putem decat sa ne intrebam daca nu cumva specificatiile prezentate sunt totusi reale, desi au fost doar zvonite pana acum.

  iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie intr-o transmisiune IN DIRECT si nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

10 COMENTARII

  1. Raptor eu sper ca aceste concepte sa fie de fapt cele reale si ciudateniile cu camere scoase si dungi groase sa ramana la stagiu de machete……m-am tot uitat la ipod la camera si sincer nu pot sa inteleg ce a fost in mintea lor , e groaznic…..