Motorola Moto 360 – pret, specificatii, imagini si detalii despre lansare (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=E34L1BWJP2s&w=580&h=370]

  Motorola Moto 360 este un nou smartwatch prezentat in cursul acestei dimineti de catre compania Motorola in cadrul IFA Berlin 2014, el facand parte din linia de produse Moto lansata cu mai bine de un an de zile in urma. Avand un pret de 250$ in SUA, cei de la Motorola incearca sa scoata Moto 360 in evidenta printr-o linie dedicata de curele metalice si cauciucate, primele urmand a fi disponibile la pretul de 79$, in timp ce ultimele vor costa doar 29$.

Motorola Moto 360 specificatii

  Motorola Moto 360 are un ecran rotund cu o diagonala de 1.65 inch cu rezolutie 320 x 290 pixeli, are 11.5 mm grosime si ruleaza Android Wear, desi la baza sistemul de operare nu a fost gandit pentru ecrane circulare. Chiar si asa, Motorola Motor 360 se descurca destul de bine in a oferi, aparent, o experienta de utilizare demna de un smartwatch Motorola, el interactionand cu smartphone-urile Android pentru a afisa notificari si multe altele.

  Desi cei de la Motorola nu au specificat ce baterie este inclusa in Moto 360, ei au mentionat totusi ca el poate functiona fara probleme timp de o zi intreaga, incarcarea facandu-se printr-un dock special. Din pacate majoritatea smartwatch-urilor au aceasta problema a autonomiei bateriei si exact precum in cazul smartphone-urilor, producatorii nu par sa aiba solutii concrete pentru a ne oferi o autonomie mai buna.

  Dupa cum va spuneam inca de la inceput, Motorola Moto 360 costa 250$ in SUA si va fi disponibil pentru achizitie incepand de vineri, accesoriile sale de 79$ si 29$ urmand a fi lansate mai tarziu.