iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt pregatite pentru prezentare de Apple ?

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Fq-GLYImt6k&w=580&h=370]

  Maine seara compania Apple va prezenta iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, dar si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, primul dintre ele urmand a fi lansat luna aceasta, in timp ce al doilea ar putea ajunge pe piata mai tarziu. Pana acum iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch a fost prezentat de catre toata lumea ca fiind iPhone 6, iar in baza analizarii datelor EXIF ale unor imagini oferite de catre detinatorul unui iPhone 6 FUNCTIONAL, se pare ca aceasta ar fi intr-adevar denumirea oficiala Apple pentru terminal.

  In ceea ce priveste iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, pana acum s-au vehiculat denumirile iPhone Air, iPhone 6 Air, iPhone 6L sau iPhone 6 Pro pentru terminal, iar astazi aflam despre una noua, numita iPhone 6 Plus. Informatia vine de la sursa asiatica de la care am aflat anul trecut denumirile pe care Apple le-a utilizat pentru iPhone 5S si iPhone 5C, asa ca ea ar putea fi cat se poate de reala, dar desigur ca maine seara vom afla cu certitudine ce a ales Apple.

  Nu uitati ca maine va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

Articolul precedentiPhone 6 – primii oameni asteapta lansarea in Japonia
Articolul următoriPhone 6 – iata data de lansare pentru ambele modele
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.