iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt pregatite pentru prezentare de Apple ?

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Fq-GLYImt6k&w=580&h=370]

  Maine seara compania Apple va prezenta iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, dar si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, primul dintre ele urmand a fi lansat luna aceasta, in timp ce al doilea ar putea ajunge pe piata mai tarziu. Pana acum iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch a fost prezentat de catre toata lumea ca fiind iPhone 6, iar in baza analizarii datelor EXIF ale unor imagini oferite de catre detinatorul unui iPhone 6 FUNCTIONAL, se pare ca aceasta ar fi intr-adevar denumirea oficiala Apple pentru terminal.

  In ceea ce priveste iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, pana acum s-au vehiculat denumirile iPhone Air, iPhone 6 Air, iPhone 6L sau iPhone 6 Pro pentru terminal, iar astazi aflam despre una noua, numita iPhone 6 Plus. Informatia vine de la sursa asiatica de la care am aflat anul trecut denumirile pe care Apple le-a utilizat pentru iPhone 5S si iPhone 5C, asa ca ea ar putea fi cat se poate de reala, dar desigur ca maine seara vom afla cu certitudine ce a ales Apple.

  Nu uitati ca maine va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.