Apple Watch – peste 70 de imagini si hands-on VIDEO prezinta design-ul SUPERB si noile functii

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rwv-3wZocK4&w=580&h=370]

  Apple Watch este primul produs dezvoltat exclusiv sub comanda actualului CEO Apple, Tim Cook, si dupa cum puteti vedea din toate imaginile si clipurile video ale acestui articol, vorbim despre o minunatie de produs. Apple Watch a fost gandit in trei versiuni: Apple Watch, Apple Watch Sport si Apple Watch Edition, fiecare dintre ele avand propriile caracteristici, dar si propriile accesorii care pot fi personalizate.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fvAwCu7RQb4&w=580&h=370]

  Dupa cum puteti vedea si din imagini, Apple a pus un accent foarte mare pe posibilitatea de a personaliza Apple Watch, astfel ca pentru el sunt disponibile o multitudine de bratari. Ele sunt concepute pe diverse categorii cu trei tipuri de sisteme de prindere, iar multitudinea de culori va permite sa accesorizati Apple Watch cu aproape orice fel de produs vestimentar. Ca sa fiu sincer, cred ca acesta este unul dintre cele mai bine realizate produse ale Apple, din punct de vedere al design-ului, insa cred ca imaginile spun totul.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=PMtNQZKEBU8&w=580&h=370]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Hn8jj9KuKDc&w=580&h=370]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 COMENTARII

  1. Fara suparare dar daca asta e superb , atunci moto 360 ce este?!!!
    Va rog nu confundati felul in care functioneaza cu design-ul doar de dragul marului.
    E adevarat ca functioneaza cum nici-un alt ceas destept nu o face la ora actuala dar infatisarea lui lasa de dorit. Intrebarea mea pentru voi este : merita 400$ felul in care functioneaza ?

  2. Ok, am inteles exact de ce NU o sa-mi cumpar acest device. In afara de time si weather, practic te chiorasti la ecranu ala mititel pt 400 de coco. Nu e de mirare ca cei din industrie au probleme, iar ca sa-mi citeasca semnele vitale, am o gramada de device-uri super ieftine si super bune. O sa fie un fiasco dupa parerea mea.