Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – iata unde poti face precomanda...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – iata unde poti face precomanda din 12 septembrie

10

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate pe 19 septembrie intr-o gama selecta de tari de pe glob pe data de 19 septembrie, insa pe 12 septembrie compania Apple va permite inregistrarea de precomenzi pentru ele. Precomanda pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus pot fi inregistrate in Apple Store-urile din tarile in care terminalul va fi disponibil, dar si la partenerii Apple, precum operatorii de telefonie mobila, care vor deschide asemenea sesiuni.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus precomanda

  Pe data de 12 septembrie veti putea face precomanda iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Apple Store Online din : SUA, Germania, Franta, Marea Britanie, Canada, Japonia, Hong Kong, Australia si Singapore. Pentru alte tari nu este deocamdata cunoscuta data la care va avea loc lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa probabil compania Apple va anunta primele detalii din timp util pentru a le permite utilizatorilor sa-si cumpere terminalele.

  Aseara v-am prezentat preturile iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Europa, ele fiind identice cu cele ale iPhone 5S, in cazul iPhone 6, si cu 100€ mai mari in cazul iPhone 6 Plus, modelul de 32 GB fiind inlocuit de catre Apple cu unul de 128 GB.