iOS 8.0.1 – Apple confirma lansarea

  Acum cateva saptamani de zile au aparut primele informatii care ne dadeau de inteles ca Apple a inceput sa testeze iOS 8.0.1 cu partenerii sai, angajatii din Cupertino pregatindu-l inca de acum cateva luni de zile. Desi vorbeam atunci doar despre un zvon, in cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch, vicepresedintele senior Eddy Cue a confirmat lansarea iOS 8.0.1 in luna octombrie, la o luna distanta de la lansarea iOS 8.

  Eddy Cue a afirmat ca Apple Pay va fi lansat in luna octombrie in SUA prin intermediul unui update care va fi disponibil pentru iOS 8, deci iOS 8.0.1 va contine, printre altele, si activarea acestui sistem de plati mobile. Separat de acest lucru, Apple va incerca sa rezolve diversele probleme pe care utilizatorii le raporteaza dupa instalarea iOS 8 in propriile iDevice-uri si v-am spus deja de aseara de ce este bine sa evitati sa il instalati pe 17 septembrie.

  Nu se stie deocamdata daca iOS 8.0.1 va fi disponibil in versiune beta inaintea lansarii, insa daca acest lucru se va intampla, veti afla de pe iDevice.ro.