Vicepresedintele Huawei ironizeaza iPhone 6 Plus

  Dupa HTC si ironia adresata noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iata ca astazi vine randul unui reprezentant al Huawei sa critice unul dintre noile terminale ale companiei Apple. In imaginile acestui articol vedeti o comparatie facuta intre iPhone 6 Plus si Huawei Ascend Mate7 publicata de catre Yu Chengdong, vicepresedintele senior al Huawei, el ironizand modul in care a ales compania Apple sa implementeze ecranul de 5.5 inch in noul sau terminal.

  SVP-ul celor de la Huawei sustine ca desi Huawei Ascend Mate7 are un ecran de 6 inch, dimensiunea terminalului este identica, cu cea a iPhone 6 Plus, in ciuda diferentei de 0.5 inch in ceea ce priveste diagonala ecranului. In cazul Huawei Ascend Mate7 ecranul ocupa 83% din panoul frontal al smartphone-ului, in timp ce in cazul iPhone 6 Plus ecranul de 5.5 inch ocupa aproximativ 60% din suprafata panoului frontal.

  Privind obiectiv lucrurile ne putem intreba de ce nu a reusit Apple sa implementeze un ecran la fel de mare in iPhone 6 Plus daca ai sai competitori au facut-o, insa intrebarea nu-si mai are acum rostul pentru ca ea nu va schimba nimic. Totusi, cei de la Huawei ne demonstreaza ca exista si metode inteligente de a implementa ecrane supradimensionate in smartphone-uri, lucru pe care Apple nu l-a facut cu iPhone 6 Plus.