Vicepresedintele Huawei ironizeaza iPhone 6 Plus

18

  Dupa HTC si ironia adresata noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iata ca astazi vine randul unui reprezentant al Huawei sa critice unul dintre noile terminale ale companiei Apple. In imaginile acestui articol vedeti o comparatie facuta intre iPhone 6 Plus si Huawei Ascend Mate7 publicata de catre Yu Chengdong, vicepresedintele senior al Huawei, el ironizand modul in care a ales compania Apple sa implementeze ecranul de 5.5 inch in noul sau terminal.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

  SVP-ul celor de la Huawei sustine ca desi Huawei Ascend Mate7 are un ecran de 6 inch, dimensiunea terminalului este identica, cu cea a iPhone 6 Plus, in ciuda diferentei de 0.5 inch in ceea ce priveste diagonala ecranului. In cazul Huawei Ascend Mate7 ecranul ocupa 83% din panoul frontal al smartphone-ului, in timp ce in cazul iPhone 6 Plus ecranul de 5.5 inch ocupa aproximativ 60% din suprafata panoului frontal.

  Privind obiectiv lucrurile ne putem intreba de ce nu a reusit Apple sa implementeze un ecran la fel de mare in iPhone 6 Plus daca ai sai competitori au facut-o, insa intrebarea nu-si mai are acum rostul pentru ca ea nu va schimba nimic. Totusi, cei de la Huawei ne demonstreaza ca exista si metode inteligente de a implementa ecrane supradimensionate in smartphone-uri, lucru pe care Apple nu l-a facut cu iPhone 6 Plus.