Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – iata de ce nu a...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – iata de ce nu a fost implementata sticla de safir (infografic)

 

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au panourile frontale protejate cu sticla de safir, iar acest lucru a fost evidentiat in primul drop test facut in Australia,  cele doua noi iPhone-uri fiind la fel de fragile precum modelele lansate in trecut. Intr-o tentativa de a explica motivele in baza carora Apple a ales sa nu implementeze sticla de safir in cele doua terimnale, cineva a creat un infografic in care vedem prezentat totul intr-o ordine logica.

  Daca va intereseaza sa aflati motivul principal, totusi, ei bine problemele generate de procesul de fabricatie al sticlei de safir impiedica Apple sa-si protejeze acum iPhone-urile cu sticla de safir, insa situatia se va schimba anul viitor.

 • Fane

  Pai daca ar folosi cele mai bune materiale si toata tehnologia de care dispun intr’un singur iphone, anu’ viitor nu vor mai avea cu ce sa ne atraga atentia… In modu’ asta, tin si oamenii cat de cat multumiti, si au de unde scoate chestii “noi”, zic rau ???

 • simioncosmin

  NU

 • bogdan

  asta e o filosofie proasta! daca faci telefon atat de rezistent poti vinde mult mai mult…. timp de mai mult timp… oricum apple pune numai 1 gb de ramm si acum si la anul! doar nebunio isi cumpara an de an iphone…. nu au ce mai innova… pot trece si doi ani…

 • alex alexandru

  @bogdan la ce îmi trebuie mie mai multă memorie ramm? Nu sunt pe android sa am nevoie de 16 octa core sau 8 gb de ramm…