Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus disponibile LA COMANDA la eMAG

iPhone 6 si iPhone 6 Plus disponibile LA COMANDA la eMAG

12

  La mai putin de o saptamana de zile distanta de lansarea oficiala, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile LA COMANDA in aceasta pagina la eMAG Romania. eMAG este cel mai mare magazin online din Romania si are listate in aceasta pagina doar o parte dintre noile terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru COMANDA in momentul de fata, fara a oferi totusi o posibila data pentur livrarea dispozitivelor pentru clientii care plaseaza o comanda.

  In trecut terminalele iPhone comandate de la eMAG in preajma lansarii au fost livrate la minim o saptamana de la plasarea comenzii, asa ca daca aveti rabdarei, va puteti inregistra la el. Aceasta pagina va permite sa faceti o COMANDA pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ele fiind onorate din stoc in ordinea in care au fost facute.

  Pretul iPhone 6 si iPhone 6 Plus disponibile la COMANDA la eMAG sunt cu putin peste 100€ decat cele oficiale, insa va trebui sa fiti pregatiti pentru a astepta dupa ele.

12 COMENTARII

  1. Ce-mi place ca încă nici n-au apărut dar deja a si scăzut prețul la iPhone 6 de 64 gb cu 500 de lei!!!! Cum naiba sa scazi din prețul unui produs încă neexistent vreodată pe stocul tau???

  2. Au preturi decente.. Ma asteptam la preturi mai mari, pana la lansarea oficiala in romania.

  3. Eu ma asteptam la mai mult. E totusi rezonabil. Asa parca era si 5S-ul cand a aparut la noi. Ce-mi place la iPhone e ca se devalorizeaza putin, fata de telefoanele samsung, spre exemplu. 😀

Comments are closed.