iPhone 6 Plus – se indoaie foarte usor intr-un simplu test (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM&w=580&h370]

  Ieri v-am spus ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus se indoaie usor, un numar mare de noi detinatori ai acestor terminale raportand faptul ca simpla plasare in buzunar si utilizare in viata de zi cu zi a deformat dispozitivele. Pentru a vedea cat de usor se indoaie iPhone 6 Plus, cineva a facut clipul video de mai sus in care puteti vedea ca terminalul nu are nevoie de o presiune foarte mare aplicata asupra sa pentru a se indoi.

iPhone 6 Plus se indoaie usor

  Persoana care a facut acest test a observat ca al sau iPhone 6 Plus era indoit deja foarte usor inainte de a incepe testul, asa ca el a aplicat doar o forta fizica folosindu-si mana asupra zonei din apropierea butoanelor de volum. Se pare ca acela ar fi punctul slab al iPhone 6 Plus indoirea facandu-se relativ usor prin simpla apasare cu degetele si problema este una extrem de mare pentru compania Apple.

  Desi in clipul video vedem un iPhone 6 Plus indoit, dar functional, deoarece ecranul nu era crapat, in imaginea de mai sus puteti vedea ca in cazuri extreme ecranul se poate crapa si terminalul devine inutilizabil. Compania Apple inca refuza sa inlocuiasca gratuit terminalele iPhone 6 Plus indoite, cerandu-le utilizatorilor peste 300$ sau 300€ pentru inlocuire, insa intr-un final va fi nevoita sa raspunda public acestor probleme.

  E greu de spus daca un iPhone 6 Plus se poate indoi pentru oricine prin simpla plasare in buzunar si purtare in orice conditii, insa trebuie sa aveti foarte mare grija cu aceste terminale. Exista printre voi vreo persoana care are un iPhone 6 Plus indoit in urma utilizarii?