iPhone 6 si iPhone 6 Plus – pret pentru Romania

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt atat de cautate de catre utilizatorii din Romania incat cel mai mare magazin online din tara a listat ambele modele pentru precomanda chiar in ziua lansarii oficiale in 9 tari de pe glob. Listarea a fost surprinzatoare, mai ales ca PRET iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost unul mai mult decat decent, cu aproximativ 120€ mai mare decat cel din Apple Store-urile din Europa, si inainte sa ma criticati ca il numesc decent, va reamintesc de faptul ca Romania este o tara de valul 3 pentru Apple si ca persoanele care vor terminalele noi acum platesc un pret mult mai mare decat cel normal.

PRET IPHONE 6 iPHONE 6 PLUS ROMANIA

  Preturi iPhone 6 si iPhone 6 Plus Romania

  • iPhone 6 16 GB – 3499 LEI;
  • iPhone 6 64 GB – 3999 LEI;
  • iPhone 6 128 GB – 4499 LEI;
  • iPhone 6 Plus 16 GB – 3999 LEI;
  • iPhone 6 Plus 64 GB – 4499 LEI;
  • iPhone 6 Plus 128 GB – 4999 LEI.

  Desi acest magazin online, si cateva altele, au listat iPhone 6 si iPhone 6 Plus la PRET decent, problame este ca ele nu au avut si nici nu au unitati in stoc, asa ca utilizatorii vor trebui oricum sa astepte pentru livrare comenzilor. Partea buna este ca PRETUL iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania este unul apropiat de cel al Apple Store-urilor, partea proasta este ca livrarea nu se face pe loc, asa cum sustin magazinele, iar daca terminalele sunt aduse din SUA, atunci acceptarea lor pentru garantie in Romania ramane discutabila.

  Chiar si asa, cine doreste iPhone 6 si iPhone 6 Plus acum are de unde sa le cumpere, dar plateste minim 950€ pentru iPhone 6 16 GB, iar cei care sunt dispusi sa astepte vor plati mai putin, dar vor avea terminalele mai tarziu.

  Acum daca va intrebati cat vor costa iPhone 6 si iPhone 6 Plus la operatorii de telefonie mobila din Romania, ei bine cred ca Orange si TELEKOM Romania le vor vinde la preturi apropiate de cele din Apple Store. Nu cred ca preturile la abonamente vor fi chiar atat de grozave, dar aceasta este o alta discutie.