iPhone 6 si iPhone 6 Plus pot rezista cateva secunde sub apa, iata cum (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=zpx6r5FVXPo&w=580&h=370]

  Incepand cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a introdus garnituri de cauciuc in jurul butoanelor de volum si a celor Mute/Power, rolul lor fiind de a etansa, pe cat posibil, terminalele in cazul contactului cu lichidele. O companie americana a incercat sa demonstreze cat de eficace sunt aceste noi garnituri pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar in clipul video de mai sus aveti prezentat un test in care ambele dispozitive sunt folosite chiar si dupa ce au fost scufundate in apa timp de cateva secunde.

  Aceste garnituri va pot proteja butoanele si alte componente ale terminalelor in cazul in care le scapati sub apa, insa asta nu inseamna ca trebuie sa le si testati etanseitatea in momentul de fata. Practic iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar trebui sa poata fi utilizate in continuare fara probleme daca le scoateti din apa in doar cateva secunde dupa contactul cu ea, insa ramane de vazut cati utilizatori vor aprecia schimbarea facuta de catre compania americana pentru noile sale produse.

5 COMENTARII

  1. De la inceput cand am vazut aceste garnituri am avut impresia ca au dublu rol:anume sa protejeze pana la un anumit grad de umezeala praf,ceea ce s-a si vazut ca daca il scapi in apa in cateva secunde scos si sters rapid ai sanse foarte mari sa nu pateasca nimic,desi si eu ma intreb daca se vor “aprinde senzorii de umiditate“ si automat sa anuleze garantia !?Aceste garnituri clar nu il fac waterproof dar ajuta.Cred ca Apple a gandit sa scoata ip6 rezistent la apa,asa se vehicula prin leakuri acum ceva timp,apoi ba ca doar displayul va fi rezistent la umeazeala si posibil sa poate fie folosit cu manusi,vad ca nu s-a discutat inca de treaba asta pe aici,dar presupun ca nu este nimic de mentionat.Presupun ca la ip6s e probabil sa il faca water-resistant din mom ce mai toate flagshipurile tind sa fie asa plus ca din 2015 se zvoneste ca va fi invazie chiar si de mid rangeuri cu aceste abilitati.
    In alta ordine de idei al doilea rol al garniturii de cauciuc pe butonul lock presupun ca ar fi sa anuleze clasicul “zdranganit “ care a fost prezent la toate seriile de pana acum si multi erau deranjati de treaba asta(sa fiu sincer pe mine chiar ma amuza si nu ma stresa deloc,nu mi-a dat niciodata senzatia de lucru facut prost sau ieftin ,dar ma rog majoritatea dicteaza si e clar ca e mai bine sa fie remediat ) .
    ps:cateva teste aratau ca rezista 50 plus secunde scufundat in apa ..desi e clar ca nimeni nu l-ar arunca voit in apa …este un lucru macar decent ca il poti salva in cateva secunde si ca are o oarecare rezistenta la apa ,chiar daca in prezentarea oficiala nu se spune nimic,eu zic ca apple au mers pana la punctul de a dori noile ip6 water-resistant

  2. Degeaba are garnituri pe la butoane, când la casca intra apa cu găleata, când am cumpărat tel am aplicat folie alien shield iar când m-am dus sa schimb in garanție ca are ceva probleme, mi sa spus ca nu are garanție, din cauza senzorul de umezeala care este roșu. Credeți-ma tel nu a văzut nici măcar umezeala in afara de acel lichid cu care se aplica folie alien shield.

  3. Asta este diferenta intre unele firme, in abordarea unei probleme comune (contactul cu apa al telefoanelor). Unele din firme fac ceva pentru a rezolva problema (produc telefoane rezistente la apa), iar o alta firma introduce senzori pentru a penaliza utilizatorii si a nu pierde cumva cativa $ pentru a repara in garantie anumite defecte. Nu am nici un parti pris cu una din firme, dar ganditi si voi liber si hotarati care din firme sunt mai devotate clientilor.