Apple Watch ar putea fi lansat in preajma Valentine’s Day

  Apple Watch este primul smartwatch conceput de catre compania Apple, el fiind prezentat impreuna cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus in cadrul unei conferinte special gandite de catre Apple. Desi compania americana nu a anuntat atunci o posibila data la care Apple Watch ar putea fi lansat oficial pe piata, iata ca surse din Cupertino sustin ca noul produs ar putea ajunge pe piata cu putin timp inaintea Valentine’s Day.

  Desi Apple Watch va ajunge pe piata la inceputul anului 2015, compania Apple a dorit initial sa-l lanseze in preajma sarbatorilor de iarna, o perioada in care se cheltuie sume enorme de bani pentru diverse produse. Din pacate Apple Watch nu a putut fi pregatit pentru o asemenea lansare, hardware-ul si software-ul produsului avand in continuare nevoie de imbunatatiri inainte de a ajunge pe piata, managerii Apple temandu-se de un posibil esec.

  In aceasta idee, lansarea Apple Watch este amanata pana cand produsul va fi 100% pregatit pentru publicul larg, mai ales ca pretul sau de vanzare este unul suficient de mare pentru a atrage rapid critici pentru eventuale probleme.

Articolul precedentiPhone 6 Plus Flex (comic)
Articolul următorLG ironizeaza iPhone 6 Plus pentru ca se indoaie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.