LG ironizeaza iPhone 6 Plus pentru ca se indoaie

  iPhone 6 Plus se indoaie daca suficienta presiune este aplicata in preajma butoanelor sale de volum, iar dupa CEO-ul Blackberry, cei de la LG nu rateaza ocazia de a ironiza noul terminal al companiei Apple. Sub denumitea bentgate va fi cunoscut acest “scandal” in care este implicata compania Apple, cei de la LG promovand terminalul LG Flex in defavoarea iPhone 6 Plus, mentionand ca al lor produs este curbat si capabil sa se indoaie la nevoie.

  Adevarul este ironiile care vor fi directionate catre Apple in urmatoarea perioada sunt cat se poate de justificate, avand in vedere ca un iPhone 6 Plus care costa 800€ se indoaie cand este purtat in buzunar. Desi utilizarea materialelor “premium” pentru smartphone-uri este binevenita, din pacate este nevoie si de oameni suficient de destepti pentru a le implementa corect.

13 COMENTARII

  1. Da ! Trebuia sa renunte la aluminiu , un aliaj mai dur era perfect . Eu am si un Blackberry si il port in buzunarul din spate al pantalonilor de vreo 2 ani si nu e indoit .

  2. Nu inteleg de ce le luati apararea celor de la Apple, pe bune, si eu sunt fan, dar au zbarcit-o rau anul acesta: doua telefoane urate, nimic revolutionar si foarte scumpe. Personal cred ca o sa mai pastrez 5s-ul ceva timp.

  3. apropo de camera ca e cea mai buna de pe un smartphone, kkt pe bat vezi ca samsung are deja dublu si sony a ajuns la 20mp iar lumia a ajuns la 41mp, ce lentila curului au pus ca tot asa o tin de 3 ani cu 8 mp aia a lor si tot pun cate o lentila, ati vazut voi lentilele ca nu le-a vazut nimeni numai vorbesc si ei sa se afle in treaba…..pfaii cel mai dintre cele mai, ecranul ala care se zicea ca la Samsung Galaxy S5 este cel mai luminos, cel mai bun ecran de pe un smartphone, si acum vin ei cu ecranul de pe iphone 6 si 6+ ca e cel mai bun apoi nici macar rezolutiile nu is HD sau full HD ca is ceva nativ.

  4. Serios?
    A dat in bara apple cu acest telefon.se indoaie la degete?
    Note 3 are ecran mai mare si e PLASTIC si nu are nimic(pt cei care lauda apple pana in slavi)

  5. M-am interesat putin si LG GFlex chiar ar fi o alternativa. Chiar m-asteptam la mai mult de la un 6 Plus de la Apple in perioada asta…sa nu mai zic de Watch. Do not hate me, imi placea foarte mult Steve Jobs. Cred ca ar fi scos ceva mai bun…sigur. Eu imi iau GFlex de la eMag pentru ca review-urile pe care le-am vazut m-au facut foarte curios..iar conceptul pe care-l aduc, trebuie incercat. Good luck Apple…for a while.