Prima Pagina Apple Apple stia despre bresa de securitate a iCloud care a permis furtul...

Apple stia despre bresa de securitate a iCloud care a permis furtul a SUTE de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood

  Saptamana aceasta a inceput cu o noua runda cu SUTE de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood ce au fost distribuite pe internet si se pare ca tot iCloud este sursa lor. Desi compania Apple a negat ca sistemul sau a fost exploatat, hackerii au publicat acum cateva saptamani un program utilizat pentru a forta descoperirea parolelor pentru conturi si a fura SUTE DE POZE NUD cu VEDETE de la Hollywood.

  In ciuda afirmatiilor companiei Apple, astazi au fost publicate dovezi care indica faptul ca ea a fost atentionata in legatura cu bresa de securitate din iCloud inca din luna martie, insa nu a reactionat pentru a o rezolva. Expertul in securitate informatica Ibrahim Balic a discutat cu Apple despre problema si a reusit sa sparga unele conturi iCloud folosind o metoda brute force de a afla parolele conturilor, dar Apple nu a parut ingrijorata.

  Relaxarea celor de la Apple a adus lumii intregi cateva MII de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood pana acum si cine stie ce ne rezerva viitorul, avand in vedere ca hackerii continua sa publice imagini.

 • Razvan

  De ce sa se oboseasca sa repare când știe ca lumea cumpara ori ce are mărul pe el

 • Razvan

  iPhone a rămas doar numele in rest folosim un produs surogat, folosim Google map , dropbox si multe altele care nu sunt oferite de Apple deci cumpăram un iPhone pentru mărul de pe spate

 • EuGeorge

  Asta arata cat de importanti sunt utilizatorii pentru Apple.

 • Aurelian

  Sunt 200% convins ca iPhone 5s va fi ultimul meu iPhone. Gata, pana aici, ajunge.

 • Moise

  Oameni buni, multe din acele vedete sunt in fotografii cu alte telefoane , alte modele, nu iPhone!! Deci ce legatura are un BerryBerry cu iCloud ?

 • iulius

  Daca au spart parole ,inseamna ca nu au intrat pe o “usa din spate” asa se poate intimpla sa sa sparga parole la orice alt program!

 • Lucian

  @Moise sunt unii care isi transfera pe noul telefon (un iPhone) si pozele mai vechi, ca apoi sa le incarce in iCloud, pentru a le avea intr-un loc “sigur”. Ei uite ca acel loc sigur, nu e chiar asa cum se credea.

 • dory

  De acord cu aurelian.. Pentru mine iPhone 5s este ultimul.. M-am saturat de lipsa de respect a celor de la Apple fata de noi