Apple stia despre bresa de securitate a iCloud care a permis furtul a SUTE de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood

  Saptamana aceasta a inceput cu o noua runda cu SUTE de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood ce au fost distribuite pe internet si se pare ca tot iCloud este sursa lor. Desi compania Apple a negat ca sistemul sau a fost exploatat, hackerii au publicat acum cateva saptamani un program utilizat pentru a forta descoperirea parolelor pentru conturi si a fura SUTE DE POZE NUD cu VEDETE de la Hollywood.

  In ciuda afirmatiilor companiei Apple, astazi au fost publicate dovezi care indica faptul ca ea a fost atentionata in legatura cu bresa de securitate din iCloud inca din luna martie, insa nu a reactionat pentru a o rezolva. Expertul in securitate informatica Ibrahim Balic a discutat cu Apple despre problema si a reusit sa sparga unele conturi iCloud folosind o metoda brute force de a afla parolele conturilor, dar Apple nu a parut ingrijorata.

  Relaxarea celor de la Apple a adus lumii intregi cateva MII de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood pana acum si cine stie ce ne rezerva viitorul, avand in vedere ca hackerii continua sa publice imagini.

8 COMENTARII

  1. iPhone a rămas doar numele in rest folosim un produs surogat, folosim Google map , dropbox si multe altele care nu sunt oferite de Apple deci cumpăram un iPhone pentru mărul de pe spate

  2. Oameni buni, multe din acele vedete sunt in fotografii cu alte telefoane , alte modele, nu iPhone!! Deci ce legatura are un BerryBerry cu iCloud ?

  3. Daca au spart parole ,inseamna ca nu au intrat pe o “usa din spate” asa se poate intimpla sa sa sparga parole la orice alt program!

  4. @Moise sunt unii care isi transfera pe noul telefon (un iPhone) si pozele mai vechi, ca apoi sa le incarce in iCloud, pentru a le avea intr-un loc “sigur”. Ei uite ca acel loc sigur, nu e chiar asa cum se credea.