iOS 8.0.1 – iata cum stergi OTA UPDATE-ul descarcat in iPhone, iPad is iPod Touch

  iOS 8.0.1 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple si a fost retras imediat dupa ce s-a descoperit ca lasa iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID dupa update. Apple a publicat o metoda prin care putem face RESTORE sau DOWNGRADE la iOS 8 pentru a rezolva problema iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID, insa cei care nu au instalat inca iOS 8.0.1 au probabil update-ul descarcat in terminale, el ocupand intre cateva sute de MB de spatiu si cativa GB.

  Pentru a elibera spatiul ocupat de iOS 8.0.1 OTA Update in terminalele voastre trebuie sa parcurgeti doar pasii de mai jos, el fiind sters complet, cel putin pana la urmatoarea descarcare automata sau voluntara.

  • Accesati aplicatia Settings>General>Usage>Manage Storage sau Configurari>General>Utilizare>Gestionare Stocare.
  • Selectati iOS 8.0.1 si in noul meniu aleget Delete Update sau Stergeti Update.

  Dupa stergere iOS 8.0.1 nu va mai putea fi instalat deoarece Apple nu il mai distribuie prin Software Update.

13 COMENTARII

  1. @zaone: crede-ma ca pe ipad air nu imi apare update-ul in Storage.as fi chiar idiot sa reusesc sa il sterg de pe iphone si sa nu pot de pe ipad urmand aceeasi procedura.

  2. Este o rusine de neiertat gafa facuta de Apple! Ce prostie mai mare poate sa faca o companie decat ce a facut Apple cu acest update??? Au mii de angajati ,se bat cu pumnul in piept dar undeva sunt numai cretini!