iPhone 6 Plus se indoaie, iata si glumele aferente

  iPhone 6 Plus se indoaie, nu mai este un mister pentru nimeni si stim ca Apple investigheaza problema, acceptand chiar sa inlocuiasca unele terminale daca nu sunt indoite in mod intentionat de catre utilizatori. iPhone 6 nu se indoaie si am aflat acest lucru in aceasta dimineata, insa asta nu i-a oprit pe multi din a ironiza situatia in care se afla compania Apple in momentul de fata cu lansare acelor doua noi produse ale sale.

  In acest articol aveti cateva dintre glumele facute pe seama bendgate, iPhone 6 Plus fiind singurul terminal in legatura cu care trebuie sa va faceti griji in momentul de fata.

6 COMENTARII

  1. dragute ideile de mai sus.

    adevarul e ca e penibil sa ceri 1000 dolari/euro la liber pe un telefon cu 1gb ram (care nu va putea updata mai departe de ios 10 fara a pierde din fluenta si baterie) si care apoi se si indoaie. Chiar ma gandeam sa imi schimb 4s-ul (care cu ios 7 merge mai greu si moare bateria foarte repede) cand am auzit ca ar tine bateria 13 ore. Ulterior am vazut ca nu depasete 7 ore si ca se si indoaie … 1000 euro? par cam multi pentru un telefon care nu pare sa mai fie cu nimic deosebit (in sensul bun .. pt ca faptul ca se indoaie e deosebit … dar nu neaparat de dorit) de altele mai ieftine.

    Poate daca rezolva problema indoirii si pretul ajunge pe la cel mult 700 eur .. incepe sa merite. asa insa e foarte scump pentru doar 7 ore de baterie. banii in plus erau justificati daca chiar tinea bateria mai mult decat la telefoanele concurente.

  2. Cred ca vor recomanda folosirea unor atele sau
    Introducerea in ciment! La iphone 4 , pentru pierderea semnalului recomandau husa de cauciuc….Asta la 1000 euroi? Nu prea cred!

  3. E incredibil cat de multa lume pot prosti cei de la apple doar cu marketing. Exista pe piata cel putin 8 modele de telefon mai bune decat orice iphone si la preturi mult, mult mai decente. Dar snobismul, mai ales in Romania dar si in multe alte parti, nu va muri niciodata. Sa speram ca pana la urma se vor ingropa singuri cu “progresele” din ultima perioada.