iPhone 6 Plus se indoaie, Apple inlocuieste unitatile si investigheaza activ problema

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM&w=580&h370]

  iPhone 6 Plus se indoaie, nimeni nu poate contesta acest lucru, nici macar compania Apple care a inceput sa investigheze in mod activ problema si isi instruieste angajatii sa inlocuiasca unele unitati afectate. Conform unui angajat al companiei Apple, un iPhone 6 Plus indoit va trebui inspectat de catre un Apple Genius pentru a se verifica daca indoiea este accidentala sau produsa intentionat de catre utilizator, acesta luand decizia de schimbare pe garantie sau nu.

  Nimeni nu stie deocamdata in baza carui set de reguli verifica un Apple Genius un iPhone 6 Plus indoit pentru a vedea daca el poate fi inlocuit pe garantie, insa compania Apple investigheaza in mod activ problema. Avand in vedere atentia de care are parte bentgate, era normal ca Apple sa verifice in detaliu motivele in baza carora aceste terminale iPhone 6 Plus se indoaie usor, si v-am spus intr-un articol trecut cum functioneaza intreaga procedura.

  Din pacate daca aveti un iPhone 6 Plus indoit doar la un Apple Store ati putea convinge un Genius sa vi-l schimbe in garantie, service-urile autorizate fiind cel mai probabil straine de aceste probleme. Partea buna a intregului scandal este ca Apple investigheaza in mod activ problema, partea proasta este ca aceasta procedura este una de durata si nimeni nu stie daca Apple va schimba toate terminalele iPhone 6 Plus indoite in final.