Prima Pagina Apple Ce cartele de decodare functioneaza pe iOS 8.0.2 ?

Ce cartele de decodare functioneaza pe iOS 8.0.2 ?

24

iphone gevey

  iOS 8.0.2 a fost lansat de catre compania Apple zilele trecute si probabil unii dintre voi se intreaba ce cartele de decodare fac unlock pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C sau iPhone 5S pe aceasta versiune a sistemului de operare. De la GEVEY si pana la R-SIM, o multitudine de cartele de decodare pentru iPhone au functionat de-a lungul timpului pentru a face unlock indiferent ce versiune noua a iOS a lansat compania Apple pentru utilizatori, iar acum lucrurile nu difera.

iOS 8.0.2 cartela de decodare compatibila

  In baza comentariilor citite de catre utilizatori care au instalat iOS 8.0.2 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C sau iPhone 5S, am observat ca iOS 8.0.2 poate fi decodat folosind cartele de decodare pentru iPhone Gevey sau R-SIM, insa probabil si altele sunt compatibile. Avand in vedere ca iOS 8 nu a blocat aceste cartele de decodare pentru iPhone, era greu de crezut ca iOS 8.0.2 o va face din moment ce Apple a renuntat sa mai blocheze acest tip de cartele pentru terminalele noastre.

  Din pacate nu va pot confirma 100% sigur ca puteti decoda orice iPhone cu o cartela de decodare in iOS 8.0.2 pentru ca nu am un terminal codat, insa va rog sa specificati in omentarii ce cartele functioneaza pentru a ajuta alti utilizatori sa faca update.

24 COMENTARII

 1. Spuneti-mi ce fel de Gevey uri sau r-sim uri funcționează cu noile cartele nano sim (usim)?
  Nu merge nici o cartela noua
  Am încercat

 2. Am facut pe tableta mini updateul si am probleme cu wifi, telefonu il am decodat cu r-sim dar nu am nici un interes sa-l updatez.

 3. Iphone 4s cu r-sim 7 a mers pe toate versiunile de ios de pana acum inclusiv pe ios 8.0.2..deci puteti face update linistiti !!

 4. eu am gevey gugou (sau goguo, ma rog) pe 7.1.2… am si jailbreak..
  merge sa dau update pe 8.0.2 si sa mearga in continuare geveyu ?

 5. Am gevey 4s, update 802 , dar in schimb nu mai am 3G ma gandesc serios la factory unlock 😛

 6. AM INCERCAT RSIM PRO9 PE 4S 8.0.2 BLOCAT TRHEE IRLANDA , POATE NU E BUN CODUL IMSI SAU NU STIU CUM SA ACTIVEZ , DUPA INTRODUCEREA RSIM CAUTA SEMNAL SI ATAT NIMIC ALTCEVA, DACA STIE CINEVA CARE E PROCEDURA HELP PLEASE

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here