iOS 8.0.2 lasa iPhone 6 si iPhone 6 Plus fara semnal si Touch ID, lasa alte terminale fara Wi-Fi

  iOS 8.0.2 a fost lansat in cursul acestei dimineti de catre compania Apple pentru a rezolva problemele unor terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID dupa update la iOS 8.0.1. Desi intentiile celor de la Apple au fost de a rezolva problemele utilizatorilor, din pacate compania a lasat in continuare unele iPhone 6 si iPhone 6 Plus fara semnal si Touch ID in Australia, in timp ce alte modele ale iPhone au ramas fara conectivitate Wi-Fi.

Same wifi connectivity issues on my iPhone 5S here. Recognises wifi, shows full signal but no functional internet connectivity. No service and broken TouchID here after 8.0.2 direct from 8.0.0. In-phone upgrage (no iTunes). Just updated to 8.0.2, and I seem to have the no wifi problem. Is there a fix for this?”Sadly the issues are still there on my Australian 6+ 128GB through an OTA update.

  Desi problemele nu afecteaza un numar la fel de mare de posesori de iDevice-uri, faptul ca update-ul care trebuia sa rezolve problemele altuia nu a rezolvat nimic este ciudat si lasa multe semne de intrebare in legatura cu capacitatea Apple de oferi terminale functionale utilizatorilor. Apple a sustinut ca doar 40.000 de posesori de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au raportat probleme cu lipsa semnalului si imposibilitatea de a utiliza Touch ID, insa cifra reala este mult mai mare.

  Singura metoda de a rezolva problema, conform unor utilizatori este un restore la iOS 8.0.2 folosind un ipsw dedicat. In acest articol gasiti o metoda de a face restore, iar din acest articol puteti DESCARCA iOS 8.0.2.

51 COMENTARII

  1. Asa baieti, dar stiti sa radeti de Blackberry …vai de steaua voastra cu terminale de sute de euro care isi bat joc de joi….
    :))))

  2. Am făcut și eu update la iOS 8.0.2 și am observat o problemă cu Wi-Fi-ul, deși sunt lângă router nu se conectează sau se pierde semnalul când reușesc să mă conectez. Nu tot timpu dar din când în când. Problema asta nu exista în iOS 8.0… Dețin un iPhone 5s.

  3. =))) din lac in puț :))

    Unde sunt serviciile premium oferite de catre Apple utilizatorilor ?:))

    Sa mai zica vreun fanboy de sistemul de operare perfect =)) si de telefoanele lor perfecte.

  4. Hai ca au făcut-o lata rău Apple de data asta.
    Nu mai încercati sa găsiți scuze sau chestii de genul asta ca nu exista. Anul acesta este un dezastru din toate punctele de vedere. Păcat , când am zis ca o sa am si eu ecran mai mare la iOS , se întâmpla numai nenorociri.
    De rezolvat sunt convins ca vor rezolva toate problemele dar tot rușinoase rămâne.

  5. @EuGeorge.. eu nu am inteles, si nici nu o sa inteleg oamenii ca tine.
    Intri pe site-ul asta doar sa faci misto? Daca castigi ceva banuti din chestia asta inteleg, dar altfel…??? In caz ca nu ai citit comentariile celorlalti, problema a fost rezolvata…in schimb tu ai preferat sa pui un comentariu care nu-si are rostul.
    Te anunt ca nu sunt un fanboy, deci daca ai sa incepi cu “mistourile” iti pierzi timpul degeaba…si tin sa cred ca ai si idei mai interesante decat ce ai pus tu mai sus… si ne-am bucura sa le vedem ;)….

  6. Cine a zis sistem de operare perfect? Este doar mult mai bun si stabil decât android datorită faptului ca doar o sg companie lucrează atât la software cât ai hardware. Asta e tot avantajul (ce-i drept colosal) al iOS fata de android. Pun pariu ca dAca androidul ar fi in aceeași casa cu hardware-ul ar fi fost un os mAi jmecher decât iOS.

  7. Dar am o problema de cand mi-am instalat 8-le,iar acum la 8.0.2, in sensul ca-mi apare periodic ceva de genul” unable to Download item,please try again later:done si retry”,dar nu zice ca fel de item nu pot sa downloadez,nu vad nimic ce ar putea fi. Asta si pe iPad air(cel mai des) si pe 5S mai nou,voi ați pătit-o careva?

  8. Androizii sunt in extaz. In fiecare an asteapta ca apple sa o dea in bara cu tel sau cu ios ca sa nu fie singuri cu un sistem de operare prost(de tel nici nu are rost sa zic) . Stati linistiti ca o sa se rez toate prob si la ios 8..voi tot cu andr vostru de cacat o sa ramaneti.. Nu va mai agitati degeaba…nush ce cautati pe aici..

  9. @se7en am impresia ca iti fileaza o lampa fratioare! Ba unii dintre voi parca sunt nebuni, aia 3 au vandut actiuni de peste 100 mil de dolari inainte de lansarea telefoanelor si tu bati campii cu IOS-ul minune…….TREZIREA!!!

    Nici daca aveai actiuni la Apple nu erai asa infocat!

  10. @mihai tu stii sa citesti sau ai probleme cu lentilele ? Am zis eu ca ios ii perfect ? Normal ca are probleme…dar in viitor o sa se rez…tu la android nu ai probleme ? Chiar asa bun ii ? Ce treaba are ios-ul cu faptul ca au vandut actiuni ? :)))

  11. @se7en chiar nu vezi nimic ciudat in asta?

    Nu stiu cum functioneaza Androidul pentru ca inca astept sa se lanseze Z3-ul si mentionez ca va fi primul telefon cu Android.

    Daca Androidul facea gafele astea in 2014 multi se spargeau de ras, daca a comis-o Apple aceste ”mici” detalii se vor remedia………………………..CAND? In versiunea 8.0.15?

  12. @se7en..zimi mie ce probleme are android de la 4.4 incoace..daca imi zici de crash la aplicatii stai linistit ca si ios are..ia vezi de la androis jelly bean la kit kat este vreo imbunatatire?..te las pe tine sa raspunzi ca tot te iei de android fara motiv…macar adu argumente cu exemple ca la ios avem destule

  13. @mihai nu sunt mici detalii..apple chiar a gresit. Deja aici in loc sa se discute problemele la idevice-uri sunt adroizii care fac misto…la fiecare ios au fost probleme si s-au rez..ca au lasat anu trecut ip4 in urma, anu asta ip4s este problema de marketing ca sa achizitionezi un produs mai nou…nu cred ca ai probleme cu ios 7 pe ip5, 5c sau 5s

  14. La urmatorul iphone va avea si audio Hd de la (beats) ,si sticla de safir ,va fi rezolvata si problema sa nu se mai indoaie .si un ios 9 fara probleme .!

  15. Pe 4s, atat la 8.0, cât si la 8.0.2 apare fereastra: ”unable to download item, please try again later”!
    Pe 5s, no problem!
    Pe ambele Wi-Fi merge normal.
    4s se mișca mai bine pe 802. Nu mai are lag la răspuns apel telefonic.

  16. 5S, iPad4este ok,pe 4S cu 8.0.2 este rezonabil dar pe iPad mini ma dispera… Ma scoate afara din iBook la fiecare 7 min… Nu stiu ce sa i mai fac!!!

  17. Ce tari sunteți.. Le căutați scuze la nemernicii Apple.. Dup ce dau o gramada de bani pt un iPhone fie el 4 5 sau 6 vrei sa le gasesc scuze si sa nu le bat obrazul???

  18. La 4s-ul meu dupa update la 8.0 a fost ok. dupa 2 zile nu mia mrgea wifi. Nici acum dupa 8.0.2 nu merge. gaseste retele dar nu accepta parola la niciuna…. deplorabil