Samsung Galaxy Note 4 are o MARE problema de design

  Daca iPhone 6 se indoaie, iata ca Samsung Galaxy Note 4 are o problema de design care genereaza probleme pentru utilizatorii din Coreea de Sud, iar in imaginea de mai sus o puteti vedea. Practic Samsung Galaxy Note 4 are un spatiu gol intre carcasa si ecran, acest spatiu gol fiind atat de mare incat unii utilizatori au reusin sa introduca pana si o carte de credit in el, deci nu vorbim despre o despartitura normala intre cele doua componente.

  Desi doar 30.000 de unitati ale Samsung Galaxy Note 4 au fost vandute, se pare ca destui utilizatori se plang din cauza acestei probleme, dar nu se stie deocamdata numarul total de unitati afectate. In imaginea de mai sus aveti prezentate diverse bucati de carton introdus in spatiul gol dintre ecranul Samsung Galaxy Note 4 si carcasa sa, problema de design nefiind obisnuita si deranjand utilizatorii care au raportat-o pe diverse forumuri din Coreea de Sud.

  Acum veti spune ca o asemenea problema nu deranjeaza foarte mult un utilizator, insa daca ne gandim ca in acel spatiu gol poate patrunde praf sau mizerie, ori apa in cazul unui contact cu lichidele, atunci lucrurile se complica. Este aceasta o problema grava? Nimeni nu stie. Va fi ea exagerata precum cea a iPhone 6? Ramane de vazut.