Samsung Galaxy Note 4 are parte de o lansare “spectaculoasa”

  Speriata de succesul iPhone 6 si iPhone 6 Plus, compania Samsung a decis sa grabeasca lansarea Samsung Galaxy Note 4, astfel ca terminalul a fost pus la dispozitia operatorilor de telefonie mobila din Coreea de Sud incepand de ieri. Cei de la Samsung au gandit lucrurile atat de bine, incat doar 30.000 de unitati ale Samsung Galaxy Note 4 au fost vandute in prima zi de disponibilitate pe piata din Coreea de Sud, aici fiind incluse atat precomenzi, cat si vanzari directe.

  Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat si in China, de unde nu s-au publicat inca cifre de vanzari, insa graba celor de la Samsung nu le pune terminalul intr-o lumina prea buna. Chiar daca n-au avut destule unitati in stoc sau n-a existat interes suficient de mare, avnad in vedere ca au existat si precomenzi, Samsung a demonstrat ca stie sa se grabeasca oricand si sa faca lucrurile fara logica, pentru ca oricine poate compara cele 30.000 de unitati vandute intr-o zi in coreea cu cele 4 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus precomandate intr-o zi in 9 tari.

 Da, veti spune ca sunt 9 tari, insa daca impartim cifra de 4 milioane la 9, ajungem la aproape 450.000 de unitati precomandate in fiecare tara, de peste 10 ori mai mult decat a inregistrat Samsung. Acestea fiind spuse, UNBOXING Samsung Galaxy Note 4 puteti vedea aici.